آغاز واریز عیدی ۲ میلیون تومانی برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته در خرداد ۱۴۰۴

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از تسویه معوقات شش‌ماهه بازنشستگان فرهنگی تا پایان خردادماه و واریز رفاهیات تا سقف دو میلیون تومان به مناسبت اعیاد برای معلمان شاغل و بازنشسته خبر داد. این اقدامات در راستای بهبود وضعیت مالی فرهنگیان و اجرای بخشنامه مزایای جانبی کارکنان دولت انجام می‌شود.

آغاز واریز عیدی ۲ میلیون تومانی برای معلمان و فرهنگیان بازنشسته در خرداد ۱۴۰۴

علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، اعلام کرد که معوقات مربوط به رتبه‌بندی سال ۱۴۰۰ بازنشستگان فرهنگی تا پیش از پایان خردادماه ۱۴۰۳ به حساب آنان واریز خواهد شد. مبلغ این معوقات بر اساس احکام هر فرد محاسبه و پرداخت می‌شود.

واریز رفاهیات برای معلمان به مناسبت اعیاد

فرهادی با اشاره به بخشنامه معاون اول رئیس‌جمهور در خصوص پرداخت مزایای جانبی به کارکنان دولت، اظهار داشت: «این بخشنامه برای پرداخت مبالغی به مناسبت‌های مختلف صادر شده است، اما به دلیل بسته شدن بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲ و محدودیت اعتبارات، اجرای آن ممکن نشد.» وی افزود: «پرداخت رفاهیات به فرهنگیان نیازمند بودجه‌ای قابل‌توجه است؛ برای مثال، پرداخت دو میلیون تومان به معلمان برای یک مناسبت، حدود دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.»

پیش‌بینی بودجه برای رفاهیات در سال ۱۴۰۳

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد که در بودجه سال ۱۴۰۳، مبالغ مربوط به مزایای جانبی پیش‌بینی شده و علاوه بر کارمندان، به حساب معلمان شاغل نیز واریز خواهد شد. وی تأکید کرد: «به مناسبت عید قربان و عید غدیر خم، رفاهیاتی بین یک تا دو میلیون تومان برای معلمان شاغل واریز می‌شود.»

تیترکوتاه مدیا

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ کدام سرمایه، کدام تولید؟

منبع: ایلنا
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • محسن

    بالاخره شاغل یا بازنشسته.؟؟؟

  • ن.ح

    معلم بدبخت رو مسخره گرفتید
    رفاهیات عید قربان و غدیر چی
    چرا الکی و دروغ خبر پخش میکنید ؟
    چرا رفاهیات هنگفت ارگانهای دیگه رو پخش نمیکنید ؟

  • سیماامامی

    چرااین عیدی برای بازنشستگان واریز نمیشه ماکه بیشتر نیاز داریم

  • ناشناس

    چرا دروغ می‌نویسید، بازنشسته که شامل نمیشه

  • ناشناس

    چرا ما شاغل بودیم از این کارها بلد نبودید؟؟

اخبار