آخرین سخنان چارلی کرک درباره هسته ای شدن ایران

چارلی کرک فعال سیاسی ۳۱ آمریکایی در حال سخنرانی در دانشگاهی از آمریکا بود که توسط یک تک‌تیرانداز حرفه‌ ای کشته شد .‌ کرک اظهارات جالبی پیرامون ایران و برنامه هسته ای آن داشت.

آخرین سخنان چارلی کرک درباره هسته ای شدن ایران

 

چارلی کرک تحلیلگر نزدیک به دونالد ترامپ در آخرین سخنرانی خود پیرامون ایران تاکید می کند؛ رویارویی نظامی با ایران به زیان آمریکا خواهد بود و حتی داشتن سلاح هسته‌ای توسط ایران را بهتر از آغاز جنگی جدید می دانست.

 چارلی کرک با یادآوری تجربه عراق گفت؛ سال‌ هاست که ادعای ساخت بمب اتم توسط ایران مطرح شده است اما هیچگاه شواهدی از این موضوع دیده نمی شود و ایران امروز ؛  با تجهیزات نظامی ویژه برای مقابله با قدرت‌ هایی مانند آمریکا آماده است.

کرک می گوید ؛  اقتصاد آسیب‌پذیر آمریکا، روند رو به رشد دلاری‌ زدایی، چالش‌ های تجاری با چین و کاهش ذخایر نظامی به دلیل جنگ اوکراین، توان کشور را برای ورود به جنگی تازه به شدت محدود کرده است.

پلیس آمریکا ضارب کرک  را دارای مهارت و آموزش تخصصی شاید با پیشینه نظامی یا اطلاعاتی توصیف کرده که با وجود تعقیب گسترده هنوز موفق به دستگیری‌ قاتل کرک جوان و فعال سیاسی نزدیک به ترامپ نشده است!

تیترکوتاه مدیا

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ کدام سرمایه، کدام تولید؟

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار