شوک خبری به ملت ایران؛ اتباع افغان آماده بازگشت شدند

دولت قصد دارد برای اتباع مجاز کارگر گواهی هویتی صادر کند.

شوک خبری به ملت ایران؛ اتباع افغان آماده بازگشت شدند

فعالان صنعت ساخت و ساز معتقدند این صنعت و نهاده‌های مربوط به آن، بومی است و تحریم بر حداقل ۷۰ درصد آن بی‌تاثیر است اما قیمت‌ها در این بازار در دهه گذشته جهش های متوالی داشته است، که به اعتقاد پژمان جوزی، رئیس انجمن صنعت ساختمان، تحولات منفی در بخش مسکن را ناشی از قوانینی دانست که موانع متعددی در حوزه ساخت و ساز ایجاد کرده است.

وی افزود:« صنعت ساختمان با مشکلات جدی مواجه است، اما می‌توان از این شرایط به عنوان یک فرصت بزرگ برای احیای صنعت و بهبود اقتصاد کلان کشور بهره برد.»

رئیس انجمن صنعت ساختمان با اشاره به رکود عمیق بازار مسکن، بخشی از آن را به‌خاطر شرایط ویژه‌ای دانست که در حداقل ۲ سال اخیر در منطقه و در کشور شاهد آن بوده ایم. جوزی همچنین با اشاره به خروج اتباع از کشور و کمبود نیروی کار در حوزه ساخت و ساز، گفت: «دولت با پیشنهاد بخش خصوصی،  صدور گواهی هویتی برای اتباع مجاز کارگر را مصوب کرده است که به‌زودی این مجوز به آنها داده می شود.»

ساخت مسکن حمایتی

رئیس انجمن صنعت ساختمان در پاسخ به پرسشی در خصوص همکاری با دولت برای ساخت مسکن حمایتی گفت:« برای توسعه بافت های فرسوده، برنامه ایی را ارائه کرده ایم و در همکاری با دستگاه ها، این برنامه در یکی از ۲۰۲۰ محله با بیشترین بافت فرسوده به عنوان برنامه آزمایشی اجرا می شود.»

وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگر در رابطه با هزینه های ساخت و ساز گفت: «قیمت ساخت به عوامل مختلفی بستگی دارد اما متوسط نرخ ساخت خانه های اقتصادی حدود ۴۰ میلیون تومان برآورد می شود.»

جوزی درباره برنامه دولت برای تمرکززدایی از تهران و برنامه فعالان صنعت ساختمان در این زمینه بیان کرد: «توصیه ما درخصوص بارگذاری شهرها بر مبنای دو موضوع الحاق زمین‌ها به شهرها و دیگری بافت فرسوده است که نباید این دو موضوع به صورت صفر و یک دیده شود. با توجه به شرایط کشور، توسعه و تولید مسکن در بافت‌های فرسوده بهترین راهکار برای تأمین مسکن مورد نیاز است.»

تیترکوتاه مدیا

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ کدام سرمایه، کدام تولید؟

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • ایرانی تبار

    ای وای بر من..!!

  • ناشناس

    معلومه افرادي ک از ايران رفتند افغانستان دوباره بر می گردند... تا ایران دست به سینه افغانی ها هست چرابرن کشورشون ک اونجا مردم مثل عصر حجر زندگی می کنند... کشور افغانستان 45 میلیون جمعیت داره.. درحالی که الآن 50ساله ک 30میلیون افغانی در ایران زندگی می کنند... همه چیز بدونه زحمت واسشون فراهمه... خدا بده برکت.. آنجا ب لطف مسؤولین بی کفایت هر گونه جرم وجنایتی هم انجام میدن... فقط مردم بايد آستین همت بالا بزنن خودش هم افغانی ها را چ مجاز و چ غیر از ايران بیرون کنند...

  • ناشناس

    تو را قرآن این کار نکنید یا اگه دوباره می‌خوام برگردم تا ما بریم افغانستان والا ما آرامش و آسایش نداریم از دست اینا اگه دوباره برگردن مردم ایران نابود میشن

  • ناشناس

    برن کشور خودشون یا کشور های دیگه چرا ایران

اخبار