رایزنی روسیه برای حفظ پایگاه‌های نظامی خود در سوریه

واشنگتن و مسکو در حال مذاکره برای از سرگیری پروازهای مستقیم هستند.

رایزنی روسیه برای حفظ پایگاه‌های نظامی خود در سوریه

معاون وزیر امور خارجه روسیه بیان کرد ؛ در جریان مذاکرات بین وزیران خارجه روسیه و سوریه، مسائل همکاری‌های تجاری و اقتصادی مورد گفتگو قرار می‌گیرد.

سرگئی ورشینین ، معاون وزیر امور خارجه روسیه بیان کرد که پایگاه‌های روسیه در سوریه می‌توانند نقش بشردوستانه ایفا کنند. 

وی افزود: تماس‌ها بین روسیه و سوریه در مورد پایگاه‌های روسیه در این کشور ادامه دارد.

معاون وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه موارد تنش‌زا در روابط بین روسیه و آمریکا باید در وهله نخست توسط طرف آمریکایی برطرف شود گفت: روسیه و آمریکا در حال مذاکره در مورد از سرگیری پروازهای مستقیم هستند، اما هنوز نتایج مشخصی حاصل نشده است.

وی تاکید کرد: روسیه و آمریکا در حال حاضر در مورد خلع سلاح هسته‌ای مذاکره نمی‌کنند. روسیه آماده است تا هر گونه ایده‌ای را در مورد مذاکرات خلع سلاح بررسی کند.

ورشینین افزود: روسیه آماده ادامه مذاکرات با اوکراین است، اما نشست در سطح بالاتر نیازمند آماده‌سازی جدی است.

تیترکوتاه مدیا

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ کدام سرمایه، کدام تولید؟

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار