گزارش کامل از مراسم تشییع قهرمانان مقاومت در تهران
آیین بدرقه باشکوه ملی تشییع شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران در مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی صبح امروز (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) همزمان با دوم محرم ۱۴۴۷ در تهران برگزار شد.

از ساعت ۸ صبح امروز، عزاداران حسینی از اقشار مختلف مردم، شهدای اقتدار ایران را از میدان انقلاب بدرقه کردهاند.
مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران با تلاوت آیه ۳۸ سوره حج به صورت رسمی آغاز شد.
در آیه ۳۸ سوره حج آمده است: «إِنَّ اللَّهَ یُدَافِعُ عَنِ الَّذِینَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لَا یُحِبُّ کُلَّ خَوَّانٍ کَفُورٍ»
«مسلماً خدا از مؤمنان دفاع می کند، قطعاً خدا هیچ خیانت کار ناسپاسی را دوست ندارد.»
مردم تهران که از ساعت ها قبل از آغاز رسمی مراسم بدرقه در مسیرهای تعیین شده برای عبور پیکر شهدا حاضر شده بودند، با حضور پرشور خود در این مسیر ها بار دیگر نشان دادند، قدردان زحمات و ادامه دهنده راه این شهدا هستند؛ شهدایی که موجب پیشرفت علمی و ارتقای توان دفاعی و بازدارندگی کشورمان شدند.
مراسم تشییع پیکر مطهر فرماندهان و دانشمندان کشورمان که در تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان به شهادت رسیدند، از میدان انقلاب به سمت میدان آزادی تهران برگزار شد.
حضور آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات و فعالان اصلاح طلب در مراسم تشییع شهدا
در نهایت پس از گذشت ۴ ساعت از آغاز مراسم تشییع، کاروان شهدا در میان جمع زیادی از مردمی که ساعتها به انتظارشان نشسته بودند و جمعیتی که از ابتدای مسیر همراه بودند به میدان آزادی تهران رسید.
آرامگاه ابدی شهید طهرانچی و همسرش در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)
تابوت کودکانه شهید سیدعلی ساداتی و شهیده زهرا برزگر
آمادهسازی قبور چند تن از شهدا نظامی و متخصصان هستهای کشور در امامزاده صالح تجریش
نمایش ماکت موشکهای بالستیک سپاه و محور مقاومت
حضور سردار قاآنی، فرمانده نیرو قدس سپاه در مراسم تشییع شهدا اقتدار ملی در تهران
از ساعت ۸ صبح امروز عزاداران حسینی از اقشار مختلف مردم «شهدای اقتدار ایران» را از میدان انقلاب به سمت میدان آزادی بدرقه کردند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از تجاوز ارتش صهیونی در ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به آسمان کشورمان و شروع جنگ تحمیلی علیه ایران اسلامی سلسله عملیاتهای وعده صادق ۳ را در ۲۲ موج، ممتد و چند لایه طراحی و بانک اهداف نظامی متنوع و متکثر دشمن را در اراضی اشغالی قدس هدف قرار دادند.
شهید سلامی، شهید شانهای، شهید ربانی و خانواده ، شهید محمد باقری، شهید محرابی ، شهید شادمانی،شهید محمودباقری، شهید حاجیزاده ،شهید رشید، شهید طهرانچی، شهید فریدون عباسی شهید محمد کاظمی، شهید محمدرضا نصیر باغبان، شهید حاج رمضان ، شهید نکویی، شهید شهریاری از جمله بیش از ۵۰ شهیدی هستند که امروز در تهران تشیع شدند.
شروع کننده جنگ تحمیلی، ارتش تروریست صهیونی بود اما پایان آن را نیروهای مسلح به ویژه هوافضای سپاه در موج بیست و دوم عملیات وعده صادق ۳ رقم زدند و درخواست آتش بس را بر دشمن تحمیل کردند.
دیوارنگار میدان انقلاب اسلامی نیز امروز با عکس شهدای اقتدار ایران مزین شده بود.
مردم ساعتی پیش از آغاز رسمی مراسم در میدان انقلاب تجمع کرده بودند.
تابوتهای کودکان شهید جلودار کاروان شهدا بود و عدهای به صورت خانوادگی در مراسم تشییع شهدا شرکت کردند.
بدرقه کنندگان شهدا در این مراسم در میدان انقلاب یکصدا شعار مرگ بر اسرائیل سر دادند.
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از اولین لحظات آغاز مراسم تشییع پیکر فرماندهان نظامی و دانشمندان کشورمان، که در پی تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به کشورمان به شهادت رسیدند همراه با اقشار مختلف مردم برای ادای دین به این شهدا حضور یافت.
عزاداران حسینی بدرقه کننده شهدای اقتدار ایران عکسهایی از شهدای تجاوز رژیم صهیونی و همچنین بیلبوردهایی که بر آنها جملاتی در انزجار از رژیم کودک کش آمده در دست داشتند.
پیکر سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده شهید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مورد استقبال مردم قرار گرفت.
هیات های مذهبی هم در مراسم تشییع شهدا جنگ تحمیلی دوازده روزه شرکت کردند.
پرویز فتاح به همراه رئیس ستاد اجرای فرمان امام (ره) به همراه خانواده در مراسم تشییع شهدا شرکت کردند.
تصویری از خانواده دانشمند هستهای شهید سید مصطفی ساداتی به نمایش در آمد و تعدادی از بانوان شهید شده در حمله رژیم صهیونسیتی به ایران نیز تشییع شدند.
الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت، محمدگلزاری دبیر شورای اطلاعرسانی دولت و جمعی از مدیران و اعضای شورای اطلاعرسانی دولت نیز در این مراسم حضور یافتند.
جمعی از شرکت کنندگان در مراسم تشییع شهدای اقتدار، پرچم ایران و فلسطین را بهم گره زده بودند.
حضور حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای، رئیس قوه قضائیه در مراسم تشییع شهدای اقتدار
حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم تشییع شهدای اقتدار
محمدجواد ظریف در تشییع پیکر شهدا اقتدار ایران
علی منتظری، رئیس جهاد دانشگاهی در آیین بدرقه باشکوه ملی تشییع شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران در مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی حاضر شد.
همچنین پرویز فتاح و رئیس ستاد اجرای فرمان امام (ره) به همراه خانواده در مراسم تشییع شهدای اقتدار شرکت کردند.
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه، حجتالاسلام محمدی، نماینده سابق ولیفقیه در سازمان اوقاف و امور خیری، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم در مراسم تشییع شهدای اقتدار شرکت کردند.
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه، حجتالاسلام محمدی، نماینده سابق ولیفقیه در سازمان اوقاف و امور خیری، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مجلس شورای اسلامی،امیر سرتیپ محمد محمودی معاون اجرایی ارتش، حجت الاسلام و المسلمین حسین طائب رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران و ... هم در مراسم تشییع شهدای اقتدار شرکت کردند.
نظر شما