با خوردن این خوراکی ها از آلرژی بهاری دور باشید

یکی از معضلات فصل بهار برای برخی از افراد، افزایش آلرژی است اما با مصرف برخی مواد غذایی می‌توان حساسیت بهاره را کاهش داد.

با خوردن این خوراکی ها از آلرژی بهاری دور باشید

یکی از معضلات فصل بهار برای برخی از افراد، افزایش آلرژی است اما با مصرف برخی مواد غذایی می‌توان حساسیت بهاره را کاهش داد. در این اینفوگرافیک برخی از مواد غذایی موثر در کاهش حساسیت بهاره قابل مشاهده است.

زنجبیل، مرکبات، زردچوبه، گوجه فرنگی، پیاز و ماهی های چرب از جمله مواد غذایی هستند که می توانند آلرژی در فصل بهار را تا حدود زیادی کاهش دهند.

ضد آلرژی

 

 

منبع: ايسنا
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها