پزشکیان شخصا تکلیف حقوق کارمندان را روشن کرد

در هر نظام اداری، کسی که بیشتر کار می کند و تلاش بیشتری دارد، باید متناسب با میزان فعالیت خود پاداش دریافت کند تا عدالت و انصاف برقرار شود.

پزشکیان شخصا تکلیف حقوق کارمندان را روشن کرد

مسعود پزشکیان با تأکید بر لزوم اصلاح نظام پرداخت در دستگاه های اجرایی گفت: پرداخت ها باید بر اساس عملکرد واقعی کارکنان صورت گیرد تا عدالت در نظام اداری برقرار شود و تفاوت میان تلاش و کم کاری نادیده گرفته نشود.

رئیس جمهور در همایش «در مسیر عدالت» بر ضرورت استقرار عدالت در نظام پرداخت کشور تأکید کرد و گفت: در هر نظام اداری، کسی که بیشتر کار می کند و تلاش بیشتری دارد، باید متناسب با میزان فعالیت خود پاداش دریافت کند تا عدالت و انصاف برقرار شود.

مسعود پزشکیان با اشاره به لزوم اصلاح سازوکار پرداخت در دستگاه های اجرایی افزود: در سیستم اداری کشور باید مکانیزم های پرداخت به گونه ای تنظیم شود که تفاوت میان کارکنان پرتلاش و کم کار مشهود باشد.

 اگر دریافتی فردی که کار نمی کند با فردی که تلاش مضاعف دارد یکسان باشد، این وضعیت ضد عدالت و نوعی ظلم است.

 رئیس جمهور در همایش در مسیر عدالت گفت: اگر به مردم ظلم روا کنیم، هیچ گاه عبادت مان مورد مقبول درگاه الهی قرار نمی گیرد، باید برخورد منصفانه با مردم داشته باشیم.

وی در ادامه اظهار داشت: اگر مردم از دولت ناراضی هستند، مقصر ما هستیم، نه مردم. راز ماندگاری جامعه تغییر در رفتار مسئولان است.

 

خیلی از ماها خوب حرف می زنیم اما رفتارمان غیرعادلانه است

رئیس جمهور در ادامه تصریح کرد: خیلی از دغدغه هایی که افراد به نام دین و باور دارند، بر اساس عدالت نیست و خیلی از این موضوعات نه تنها اصل نیست، بلکه فرع هم به حساب نمی آیند.

وی افزود: با مردم با بر اساس عدالت رفتار کنیم، بعضی ها به خوبی از عدالت صحبت می کنند، اما در عمل هیچ منشی از عدل و عدالت ندارند.

 

مردم رفتار ما را می بینند نه گفتار ما/ برای خیلی ها نگاه های سیاسی مهم تر از عدالت است

رئیس جمهور در ادامه صحبت های خود در همایش در مسیر عدالت عنوان کرد: آن چیزی که مردم از رفتار مسئولان می بینند، بسیار ماندگارتر از حرف هایی است که مسئولان می زنند. مردم رفتار مدیران را می بینند نه گفتار آن ها را، عدالت را مسئولان سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی افزود: برای خیلی ها نگاه های سیاسی مهم تر از عدالت است. اگر من عدالت را محقق نکنم، این افراد انتقاد نمی کنند اما اگر توقعات سیاسی آنها را انجام ندهم، واکنش نشان می دهند.

 

تیترکوتاه مدیا

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ کدام سرمایه، کدام تولید؟

منبع: دانشجو
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • قدرت طهماسبی

    باند بازی و شبکه های مافیایی چطوری شناسایی و متلاشی خواهند شد

  • فاطمه

    چطور افزایشی هست که از فروردین تا الآن معوقات ۲۵درصد معلمان وندادید تمها ارگانی که در خودش افزایشی نمی بینه آقای پزشکیان فرهنگیان بدبخت هستن ما در زاهدان حاشیه درس میدیم وسط اشرار بعد باحقوق داخل شهر یکی هسته بیایید یک روز در شیراباد زاهدان ۱۲ساعت تدریس کنید ببینید اصلا منطقه اونجا برا خانمها که دربستی میرن خطرناک هست یانه ناسلامتی فررند جانبازم خدازده مارو که دراین منطقه تدریس کنم انتقالم نمیده ناحیه یک زاهدان برم ناحیه دو کنارخونه خودم که پیاده برم مدرسه ۲۰دقیقه راهه ۶/۱۰دقه راه میفتم دیر برسم ۶/۳۰مدرسه هستم در زاهدان معلمین ۷کلاسن چرا؟ذر تهران و بقیه مناطق ۷/۳۰و۸بتشن علت تبعیض و بگید حقوق شما رپزی۲۰۰رفت وبرگشت من میشه حساب کنید خودتون جناب رییس‌جمهور

  • مجید

    حقوقها هر ساله از تورم عقب افتاده قبل از گرون کردن بنزین ،اول حقوقها باید ۵ برابر شود تا جبران عقب ماندگی از سال ۹۶ تا حالا بشود در غیر این صورت افزایش نرخ بنزین بی عدالتی و ناجوانمردانه و فشار فوق مضاعف به مردمه

  • ناشناس

    اقای پزشکیان چطور میخواهید تشخیص بدین کدام کارمند بهتر کار میکنه؟ما کارمندان جز شدیم اسب مسابقه و روسای ما سوار کار،ما عرق میریزیم اونا پشت میز و کولرهاشون نشستن و چند برابر ما دریافتی دارند،زودتر از ما هم دریافت میکنن،وامها هم اول مال اوناست ،اگه چیزی تهش موند بما نیرسه

  • الهه

    پس شما که اصلن نباید حقوق بگیرین

  • ناشناس

    اقای پزشکیان بخدا دیگه معیشتی برا مردم نمونده هرروز چیزا گرونتر حقوق کمتر میشه به جای اضافه کردن حقوق که ما شرمنده زن و بچه هامون نشیم روزبه روز چیزا گرونتر میشن