ترحم رستمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از روز ۲۸ اسفندماه تا ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲، تعداد ۴۳۳۵ فرهنگی در قالب ۱۳۰۹ خانوار در مراکز اسکان آموزش و پرورش استان پذیرش شده اند.
وی با بیان اینکه ستاد اسکان استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و مازندران بیشترین مسافر نوروزی فرهنگیان را تاکنون پذیرش کردهاند؛ گفت: خانه معلم شهرستانها به عنوان مرکز پذیرش میهمانان فرهنگی در نظر گرفته شده و از مدارس شبانهروزی و ویژه نیز میتوانند برای اسکان فرهنگیان استفاده کنند.
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان اردبیل بیان کرد: تلاش و سعی ما براین است تا بهترین خدماتدهی را به مسافران نوروزی داشته باشیم و حل مشکلات موجود به تمامی اهداف خود در این زمینه دست یابیم.
رستمی با اشاره به نفوذ سامانه بارشی از اول بهار در استان گفت: ستاد بحران شهرستان ها نیز برای هماهنگی دستگاه های مرتبط تشکیل شده هم اکنون مشکلی در زمینه اسکان مسافران وجود ندارد.
وی افزود: ۵۶۷ کلاس درس شامل ۲۸۰ کلاس گروه «ویژه»، ۲۴۲ کلاس گروه «الف» و ۴۵ کلاس در گروه «ب» برای میزبانی و اسکان مسافران نوروزی تجهیز شده است و همچنین ۳۸۵ نفر از عوامل اجرایی در راستای پذیرش میهمانان فرهنگی از سراسر کشور در اردبیل در حال فعالیت هستند.