کد خبر: ۶۵۸۹۲
۲۴ آذر ۱۴۰۱ ۲۳:۱۴

نمک نشناسی به سبک حمید فرخ نژاد

حمید فرخ‌نژاد میلیاردی نمک خورد و نمکدان شکست!
نمک نشناسی به سبک حمید فرخ نژاد

حمید فرخ‌نژاد که در طول این سال‌ها در ژانرهای مختلف با دستمزدهای عجیب و غریب نقش بازی کرده، حالا بعد از بازی در یک سریال امنیتی به نام «سقوط»، با انتشار پستی توهین‌آمیز در صفحه خود تمام زحمات این پروژه را زیر سوال برد.

فرخ‌نژاد تا چند روز گذشته در این سریال در لباس یک مأمور امنیتی ایفای نقش کرده و دستمزد میلیاردی خود را نیز تمام و کمال دریافت کرده و بلافاصله از کشور خارج شده و پستی توهین‌آمیز علیه نظام و مسئولان در اینستاگرام خود منتشر کرده است.

فرخ‌نژاد در سال‌های گذشته جزو حاکمیتی‌ترین بازیگران به شمار می‌آمده که از بودجه‌ نهادهای حاکمیتی ازجمله فارابی و اوج درآمدهای میلیاردی داشته و بارها نیز نقش مأموران امنیتی را ایفا کرده است.

پست توهین‌آمیز حمید فرخ‌نژاد با واکنش گسترده کاربران شبکه‌های اجتماعی مواجه شده است.

این کاربران با بازنشر مصاحبه چند سال پیش فرخ‌نژاد که در آن گفته بود هشتاد میلیون ایرانی برای من مهم نیستند اگر خم به ابروی پسرم بیاید، او را «وطن‌فروش» خواندند و از اینکه فرخ‌نژاد تا آخرین لحظات حضور در کشور از بودجه و امکانات حکومت استفاده کرده و به درآمدهای میلیاردی رسیده و بلافاصله پس از خروج از کشور به مخالف حکومت تبدیل شده، انتقاد شدید کردند.

برخی از کاربران نیز می‌گویند فرخ‌نژاد به آمریکا مهاجرت کرده و برای تمدید گرین‌کارت خود، به توهین و موضع‌گیری علیه جمهوری اسلامی و مسئولان روی آورده است.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر