«حسن» یک شکارچی گزار است میگوید: «گوشت گراز را چند روز در یخچال فرز میکنیم تا میکروبهایش از بین برود. از گوشت گوسفند خوشمزهتر است. یک گراز شکار میکنیم و یک ماه از گوشت آن استفاده میکنیم، مگر با این گران شدن میشود گوشت گوسفند خورد؟»
«محمود» شکارچی دیگری است که میگوید هر گراز، بیشتر از ۲۰ کیلو گوشت دارد. هر کیلویی معمولاً بالای ۶۰ هزار تومان فروش میرود. بهتر از کارگری است.
براساس مصوبه شورای عالی محیط زیست در خرداد ۱۳۹۴ با موضوع تعیین بهای شکار جانوران وحشی، بهای گراز هشت میلیون ریال تعیین شد.