کد خبر: ۵۰۵۷۲۷
۳۱ تير ۱۴۰۵ ۱۰:۴۵

سودآورترین بازار ایران مشخص شد

بررسی عملکرد بازارهای مختلف در ۴ماه نخست سال نشان می‌دهد خودرو و بورس در صدر جدول بازدهی قرار گرفته‌اند.
سود آوری

قیمت کوئیک با رشد ۳۷درصدی، بیشترین بازدهی را ثبت کرده و شاخص بورس نیز با افزایش ۳۲درصدی، بالاتر از نرخ تورم و دلار ایستاده است. تورم ۲۷درصدی و رشد ۲۱درصدی دلار نیز نشان می دهد بازار سهام در این دوره توانسته بازدهی بالاتری از افزایش عمومی قیمت ها و نرخ ارز به ثبت برساند.

همشهری نوشت: در بازار طلا و ارز، عملکرد سکه ها یکدست نبود. سکه طرح قدیم ۲درصد رشد کرد، اما سکه طرح جدید ۲درصد افت کرد. قیمت نیم سکه و ربع سکه هم به ترتیب ۳ و ۵درصد کاهش یافت.

بیت کوین نیز با افت ۴ درصدی در این دوره، در جمع بازارهای زیان ده قرار گرفته است. به این ترتیب، در پایان تیرماه، خودرو و بورس برندگان اصلی بازارها و ربع سکه، نیم سکه و بیت کوین در سمت بازندگان قرار گرفته اند.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر