امیر قلعه نویی ۳۰ بازیکن حاضر در لیست تیم ملی فوتبال ایران برای جام جهانی ۲۰۲۶ را معرفی کرد که قرار است به اردوی ترکیه بروند و البته ۴ بازیکن نیز در اردوی نهایی خط خواهند خورد تا لیست ۲۶ نفره ایران مشخص شود.
علیرضا بیرانوند- سید حسین حسینی- سید پیام نیازمند- محمد خلیفه- شجاع خلیلزاده- محمدحسین کنعانیزادگان- علی نعمتی- دانیال ایری - رامین رضائیان- صالح حردانی -احسان حاجصفی- میلاد محمدی - سعید عزتاللهی- روزبه چشمی- محمد قربانی- امیرمحمد رزاقینیا- امید نورافکن- سامان قدوس- هادی حبیبینژاد-علیرضا جهانبخش- محمد محبی- مهدی قایدی- مهدی ترابی- آریا یوسفی- امیرحسین محمودی - مهدی طارمی- امیرحسین حسینزاده- دنیس درگاهی- علی علیپور و کسری طاهری ۳۰ بازیکن دعوت شده به اردوی تیم ملی هستند.
هر چند هنوز مشخص نیست که کدام بازیکنان از این لیست خط خواهند خورد اما شاید بتوان از حالا ترکیب اصلی مد نظر قلعه نویی برای مسابقات حساس جام جهانی را حدس زد.
در بین گلرهای دعوت شده طبعا همچنان علیرضا بیرانوند شانس اول است و از بین ۴ مدافع میانی در لیست فعلی نیز شجاع خلیل زاده و حسین کنعانی شانس بیشتری نسبت به سایرین برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی دارند.
برای سمت راست خط دفاعی در حال حاضر سه بازیکن که توانایی بازی در این پست را دارند، دعوت شدهاند؛ صالح حردانی، رامین رضاییان و آریا یوسفی که البته هم رضاییان و هم یوسفی توانایی بازی در خط هافبک را هم دارند. هر چند رضاییان تجربه بالایی دارد اما به نظر میرسد گزینه اول قلعهنویی برای این پست، حردانی است خصوصا در مسابقاتی که ایران باید عملکرد دفاعی بهتری ارائه کند.
در سمت چپ هم اگرچه در سالهای اخیر میلاد محمدی گزینه اول بود اما با توجه به افتی که داشته قلعهنویی مجبور شده بار دیگر احسان حاج صفی را به تیم ملی برگرداند و به نظر میرسد کاپیتان تیم ملی گزینه اول او برای سمت چپ خط دفاعی باشد.
تیم ملی معمولا با دو هافبک دفاعی به مصاف رقبای خود میرود و یکی از آنها قطعا سعید عزتالهی خواهد بود و برای نفر دوم محمد قربانی با روزبه چشمی و امید نورافکن رقابت خواهد کرد و به نظر می رسد شانس قربانی بیشتر باشد.
در پست شماره ۱۰ قلعهنویی همچنان علاقه زیادی به سامان قدوس دارد و احتمالا او در ترکیب قرار خواهد گرفت.
مثلث هجومی تیم ملی هم احتمالا متشکل از محمد محبی، مهدی قایدی و مهدی طارمی خواهد بود و نفراتی مثل مهدی ترابی، امیرحسین حسینزاده، دنیس اکرت (درگاهی) و حتی امیرحسین محمودی جوان نیز شانس بالایی برای حضور به عنوان نفرات جانشین خواهند داشت.
به این ترتیب باید گفت اکثر بازیکنانی که در جام جهانی قبلی به میدان رفتند، گزینه اصلی حضور در ترکیب ثابت تیم قلعهنویی به شمار میروند تا مشخص شود او تجربه را در اولویت قرار خواهد داد.
البته همه اینها در حالی است که تمام بازیکنان بتوانند ویزای سفر به آمریکا را دریافت کنند چرا که شایعاتی وجود دارد که برخی نفرات با کارشکنی میزبان نتوانند ویزا بگیرند.
انتهای پیام/