کد خبر: ۵۰۲۱۶۰
۲۱ اسفند ۱۴۰۴ ۱۱:۰۰

ایران ۲ بار درخواست آتش بس آمریکا را رد کرد

ایران دو پیام از استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، را که خواستار برقراری آتش‌بس بود، رد کرده است، زیرا رهبران ایران احساس می کنند که در جنگ شکست نمی خورند و رئیس جمهور آمریکا فشار سیاسی را احساس می کند.
ایران+آمریکا

گاردین نوشت: ایران دو پیام از استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، را که خواستار برقراری آتش‌بس بود، رد کرده است، زیرا رهبران ایران احساس می کنند که در جنگ شکست نمی خورند و رئیس جمهور آمریکا فشار سیاسی را احساس می کند.

 این رسانه افزود: وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگو با تعداد زیادی از کشورهایی که پیشنهاد میانجیگری داده‌اند، در حال بررسی است که آیا ممکن است جنگ به سادگی متوقف شود، همان‌طور که در ژوئن سال گذشته رخ داد، یا اینکه باید با نوعی توافق پایان یابد که ممکن است شامل لغو مشروط تحریم‌های اقتصادی آمریکا باشد.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر