کد خبر: ۵۰۱۳۷۰
۲۹ بهمن ۱۴۰۴ ۱۴:۳۰

احتمال افزایش اعتبار کالابرگ قوت گرفت

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در واکنش به پیشنهاد رئیس مجلس درباره افزایش دوبار حقوق در سال، توضیحاتی ارائه کرد.
احتمال افزایش اعتبار کالابرگ قوت گرفت

احمد میدری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره احتمال افزایش مبلغ کالابرگ، گفت: طبق دستور رئیس‌جمهوری در صورت افزایش تورم، مبلغ کالابرگ الکترونیکی نیز افزایش خواهد یافت.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال افزایش دوبار حقوق در سال که از سوی رئیس مجلس مطرح شده، تاکید کرد: باید پیچیدگی اجرا در این زمینه مد نظر باشد و دیدگاه‌های نمایندگان کارگران و کارفرمایان نیز شنیده شود تا به تصمیم برسیم.

وی افزاود: ما جدول کالاهای اساسی را با توجه به میزان مصرف محاسبه و اگر ارزش آن‌ها تغییر یابد، لحاظ می‌کنیم. مثلاً روغن افزایش قیمت داشته ولی تخم‌مرغ و مرغ کاهشی بوده است که در نتیجه مجموع این ۳ قلم را تا اواسط اسفند محاسبه می‌کنیم، به دولت می‌دهیم تا اگر در مجموع افزایشی بود، بر اساس دستور رئیس‌جمهوری و مصوبات، مبلغ کالابرگ افزایش یابد.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر