کد خبر: ۵۰۰۱۶۲
۲۹ آذر ۱۴۰۴ ۱۲:۰۰

قیمت آجیل شب یلدا با افزایش شوکه کننده اعلام شد

دبیر انجمن تأمین و بسته‌بندی آجیل، خشکبار و ادویه ایران از افزایش تا ۱۰۸ درصدی قیمت برخی اقلام خشکبار خبر داد و اعلام کرد: نابسامانی‌های ارزی، افزایش هزینه‌های تولید و کاهش قدرت خرید خانوارها، آجیل شب یلدا را به کالایی لوکس تبدیل کرده است.
قیمت آجیل شب یلدا با افزایش شوکه کننده اعلام شد

دبیر انجمن تأمین و بسته بندی آجیل، خشکبار و ادویه ایران از افزایش تا ۱۰۸ درصدی قیمت برخی اقلام خشکبار خبر داد و اعلام کرد: نابسامانی های ارزی، افزایش هزینه های تولید و کاهش قدرت خرید خانوارها، آجیل شب یلدا را به کالایی لوکس تبدیل کرده است.

به گفته فعالان بازار، قدرت خرید مردم نسبت به سال گذشته به طور محسوسی کاهش یافته و تقاضا در برخی بازارها تا ۵۰ درصد افت داشته است.

افزایش قیمت آجیل شب یلدا ۱۴۰۴

مهدی بختیاری زاده، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار تهران اعلام کرد: هر کیلو آجیل شور ۸۲۰ هزار تومان، آجیل شیرین همراه با باسلوق ۶۶۶ هزار تومان و آجیل شیرین بدون باسلوق ۷۵۲ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

اتحادیه آجیل و خشکبار نیز سقف قیمت آجیل شب یلدا امسال را یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان اعلام کرده، هرچند بررسی های میدانی از فروش آجیل با قیمت هایی بالاتر از این نرخ در بازار حکایت دارد.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر
قیمت ارزهای دیجتال
قیمت سکه
قیمت ارز