کد خبر: ۱۱۸۹۴۸
۰۲ مرداد ۱۴۰۳ ۱۶:۳۳

مهاجم سری آ به تراکتور لینک شد

​باشگاه تراکتور در حال مذاکره با یک وینگر برزیلی است و در صورت رسیدن به توافق، او به ایران می‌آید.

تیم پرستاره دراگان اسکوچیچ درحال بسته شدن است و تراکتوری‌ها با جذب چند مهره دیگر، آماده یک شروع قدرتمند در لیگ برتر خواهند شد.

گزینه جدیدی که طبق پرس و جوها با این تیم تبریزی مذاکره کرده، یک وینگر با سابقه از سری آ برزیل است. لوئیس فرناندو وینگر ۲۷ ساله برزیلی که توانایی بازی در تمامی نقاط خط حمله را دارد، با مدیران تراکتور وارد مذاکره شده و مشغول بررسی پیشنهاد این تیم ایرانی است.

نکته جالب توجه اینجاست فرناندو هم اکنون در تیم اتلتیکو گویانینزه توپ می‌زد و در فصل جاری سری آ برزیل ۱۵ بازی انجام داده و ۵ گل هم به ثمر رسانده است.

اینکه فرناندو چگونه راضی می‌شود بازی در بالاترین سطح باشگاهی کشورش را رها کند و به ایران بیاید، سوال بزرگی است که اگر این انتقال رخ داد باید درباره جزییات آن پرس و جو کرد.

 

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر
قیمت ارزهای دیجتال
قیمت سکه
قیمت ارز