کد خبر: ۱۰۸۷۲۱
۲۱ اسفند ۱۴۰۲ ۰۹:۴۰
حواله‌داران پژو پارس | پژو ۲۰۷ | سورن پلاس

آب پاکی مدیرعامل ایران خودرو روی دست حواله داران پارس

بر اساس مصاحبه اخیر مدیرعامل ایران خودرو، وی ضمن تکذیب هرگونه احتمال ادامه تولید پژو پارس گفت: «پژو پارس نداریم؛ به جای آن سورن پلاس و پژو ۲۰۷ بگیرید.»
آب پاکی مدیرعامل ایران خودرو روی دست حواله داران پارس

ایران خودرو یکی از شرکت‌های خودروسازی بزرگ در ایران است. این شرکت در سال ۱۳۵۱ تأسیس شده و در تولید و عرضه انواع خودروهای سواری، وانت و اتوبوس فعالیت می‌کند. برخی از خودروهای معروف ایران خودرو عبارتند از سمند، و دنا و رانا. همچنین این شرکت در طول سال‌ها به عنوان مشتری فعال در حوزه خودروسازی بین‌المللی مشغول به فعالیت بوده و با شرکت‌های بزرگی مانند پژو و رنو همکاری داشته است.

تولید پژو پارس در حال حاضر به گره کوری تبدیل شده است که گویی راه‌حلی برای آن وجود ندارد. معلوم نیست که سازمان استاندارد در نهایت با ادامه تولید این سدان ۲۳ ساله محبوب بازار موافق است یا اینکه قرار است مجوز تولید خودرو تا انتهای سال جاری متوقف شود.

اخیراً یک فایل ویدئویی منتسب به علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو، در سایت‌ها و کانال‌های تلگرامی خودرویی دست به دست می‌شود که او خطاب به یکی از مشتریان پژو پارس می‌گوید: «شما خودرو را برای منافع خود می‌خواهید. پژو پارس را از کارخانه ۳۰۰ میلیون تومان می‌خرید و در بازار ۷۰۰ میلیون تومان می‌فروشید! اگر قصد مصرف آن را دارید می‌توانید سورن پلاس و پژو ۲۰۷ را با وام ۱۰۰ میلیون تومانی خریداری کنید.».

وی در ادامه اظهار می‌کند که هیچ امیدی برای ادامه تولید این خودرو وجود ندارد و تمامی حواله‌داران پژو پارس باید نسبت به تبدیل خودروی ثبت‌نامی اقدام کنند.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر