حمل و نقل دریایی | برنامه هفتم توسعه

نقش پررنگ ناوگان دریایی در صنعت حمل و نقل

مدیرکل بندر شهید رجایی گفت: حمل‌ونقل دریایی به عنوان صنعتی بین‌المللی ۹۰ درصد حمل‌ونقل کالا را برعهده دارد.

نقش پررنگ ناوگان دریایی در صنعت حمل و نقل

حمل و نقل دریایی یکی از قدیمی‌ترین روش‌های حمل و نقل بار و مسافر است که از زمان‌های کهن مورد استفاده بوده است. این روش حمل و نقل، از طریق دریاها و اقیانوس‌ها انجام می‌شود و بسته به نوع کالا و مسافر، از کشتی‌های باربری گران‌قیمت تا کشتی‌های مسافربری شیک و پرطرفدار، متنوع است. حمل و نقل دریایی به عنوان یک روش اقتصادی برای حمل بار به مقصدهای دوردست و تسهیل تبادل تجاری بین کشورها اهمیت زیادی دارد.

عباس نژاد مدیرکل بندر شهید رجایی گفت: جابه‌جایی و حمل‌ونقل۹۰ درصد از کالا‌ها بر عهده بخش دریایی است. یکی از بزرگترین مزیت‌های حمل‌ونقل دریایی به عنوان صنعتی بین‌المللی که ۹۰ درصد حمل‌ونقل کالا را برعهده دارد، وجود مسائل حقوقی و نظام حقوقی حاکم بر حمل‌ونقل دریایی است.

او می‌گوید: از دیگر مزایای این صنعت در جمهوری اسلامی ایران، وجود ناوگان عظیم و وجود بیش از پنج هزار کیلومتر بنادر و سواحل و کالاهای متنوع صادراتی است‌.

وی افزود: برای تحقق هر عملیاتی در این صنعت نیاز به مشارکت بخش‌های مختلف و تخصص سایر ارگان‌ها به ویژه مسائل حقوقی است.

عباس‌نژاد اضافه کرد: در کنار این مزیت‌ها و قوانین ملی و بین‌المللی، وجود قراردادهای مختلف عملیاتی و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تحقق اهداف حمل‌ونقل دریایی در برنامه هفتم از جمله خصوصی‌سازی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی، و سیاست‌های کلی توسعه دریامحور حائز اهمیت است.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها
    پیشنهاد سردبیر