تولید برنج | جهاد کشاورزی | محصولات کشاورزی

شرط جهاد کشاورزی برای حمایت از تولیدکنندگان بذر / هدف، تولید انبوه برنج است

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: شرکت‌های تولیدکننده بذر باید به کشت قراردادی هم بپردازند و در این بخش ورود کرده و چرخه بذر تا بذر را کامل کنند.

شرط جهاد کشاورزی برای حمایت از تولیدکنندگان بذر / هدف، تولید انبوه برنج است

ایران یکی از تولیدکنندگان بزرگ برنج در جهان است. شرایط مناسب اقلیمی و خاکی در برخی مناطق مانند خوزستان، گیلان، مازندران و...، تولید برنج در این کشور را تسهیل کرده است. برنج یکی از محصولات زراعی مهم در ایران محسوب می‌شود و تقریباً در تمامی استان‌های کشور کشت می‌شود. برنج ایرانی به دلیل طعم و کیفیت بسیار خوبش، در بازار جهانی محبوبیت دارد و بخش قابل‌توجهی از صادرات غذایی ایران را تشکیل می‌دهد.

بابک مؤمنی در جلسه تأمین و توزیع بذر محصولات کشاورزی استان با بیان اینکه بذر یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تولید است که سهم بسیار زیادی در میزان تولید محصولات کشاورزی دارد، اظهار کرد: با به‌کارگیری ظرفیت‌های استانی و ملی برای حل مشکل تأمین بذر اقدام خواهیم کرد.

وی ادامه داد: نظام مهندسی کشاورزی برای تولید و تأمین بذر استان پای کار بیاید و شرکت‌های توانمند در این حوزه را شناسایی و معرفی کند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: شرکت‌های تولیدکننده بذر باید به کشت قراردادی هم بپردازند و در این بخش ورود کرده و چرخه بذر تا بذر را کامل کنند.

وی با اشاره به اینکه اگر بر اساس سیاست‌ها و توصیه‌های فنی مؤسسه تحقیقات برنج حرکت کنیم، می‌توانیم در تولید برنج به خودکفایی برسیم و حتی صادرکننده برنج هم باشیم، تصریح کرد: تلاش ما بر این است ارقام برنج معرفی‌شده از مؤسسه تحقیقات برنج را احیا کرده و در جریان تولید انبوه قرار دهیم.

مؤمنی گفت: جهاد کشاورزی به شرطی از شرکت‌های تولیدکننده بذر حمایت می‌کند که در راستای سیاست‌های جهاد کشاورزی حرکت کنند.

وی بیان کرد: کنجد ناشکوفا یکی از دستاوردهای خوب در بحث دانه‌های روغنی است و باید برای توسعه آن برنامه داشته باشیم.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها
    پیشنهاد سردبیر