ایالات متحده | مایکروسافت | اپل

میلیاردهای آمریکایی تا آخر عمر مدیون این شرکت ها هستند

تقریبا همه میلیاردرهای امریکایی، موسس یا وارث ثروت خانوادگی هستند اما فوربس ۲۶ نفر از ۷۶۰ میلیاردر امریکایی را شناسایی کرده که با بالا رفتن از نردبان شرکت، به موفقیت رسیدند.

میلیاردهای آمریکایی تا آخر عمر مدیون این شرکت ها هستند

میلیاردهای آمریکایی، اصطلاحی است که به افراد یا شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که یک دارایی یا ثروت بسیار زیاد دارند. این افراد معمولاً توسط رسانه‌ها و عموم مردم به عنوان نمادی از ثروت و قدرت مورد توجه قرار می‌گیرند. با این حال، میلیاردهای آمریکایی نقش مهمی در اقتصاد و توسعه کشور خود دارند و بسیاری از آن‌ها به ایجاد شغل، سرمایه‌گذاری در شرکت‌ها و ایجاد فرصت‌های اقتصادی برای دیگران مشغول هستند.

تقریبا همه میلیاردرهای امریکا، یا یک شرکت بسیار موفق تاسیس کردند یا ثروت هنگفتی را به ارث بردند. اما تیم کوک، مدیرعامل اپل، جیمی دیمون، مدیرعامل بانک جی پی مورگان، و استیو بالمر، مدیرعامل سابق مایکروسافت، از معدود موارد استثنا هستند.

مجله فوربس تنها ۲۶ نفر را در فهرست ۷۶۰ میلیاردر امریکایی خود شناسایی کرد که نه کارآفرین هستند و نه از خانواده ثروتمندی آمدند، اما با این حال، موفق شدند با کار در شرکت‌هایی که ایجاد نکرده بودند، دارایی خالص ۱۰ رقمی را جمع آوری کنند.

مسیرهای آنها به سمت ثروتهای هنگفت، از استخدام شدن به عنوان کارمندان اولیه یا مدیران عامل در شرکت‌های بزرگ فناوری، تا بالا رفتن از نردبانهای شرکتی در صندوقهای تامینی، شرکت‌های سرمایه‌گذاری خصوصی و بانک‌های سرمایه گذاری، متغیر است.

طبق شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، بالمر با ثروت حدود ۱۴۳ میلیارد دلار که عمدتا به دلیل سهام حدود چهار درصدی او در مایکروسافت است، در راس این عده به چشم می‌خورد. وی برای نخستین بار در سال ۱۹۸۰، به عنوان دستیار بیل گیتس، رئیس وقت مایکروسافت، به این غول نرم افزاری پیوست و از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴، مدیرعامل این شرکت بود.

بالمر در رتبه ششم فهرست بلومبرگ قرار دارد، تنها یک رتبه و ۳ میلیارد دلار پس از بنیانگذار مایکروسافت، ایستاده است.

اریک اشمیت، مدیرعامل سابق گوگل، (۲۱ میلیارد دلار)، چارلز سیمونی، معمار نرم افزاری ارشد سابق مایکروسافت، (۷.۳ میلیارد دلار)، جف روچیلد، نایب رئیس سابق فیس بوک، (۵.۷ میلیارد دلار)، و جف اسکول، رئیس سابق فروشگاه اینترنتی eBay، (۴.۳ میلیارد دلار) هم در فهرست میلیاردرهایی دیده می‌شوند که برای دیگران کار کردند.

از دیگر چهره‌های سابق می‌توان به شریل سندبرگ، مدیرعامل سابق متا، (۲ میلیارد دلار) و مگ ویتمن، مدیرعامل سابق eBay (۳ میلیارد دلار) اشاره کرد.

مدیران فناوری در فهرست فوربس شامل فرانک اسلوتمن، مدیرعامل اسنو فلیک (۳.۵ میلیارد دلار)، تیم کوک اپل (۲.۱ میلیارد دلار)، سافرا کاتز، مدیرعامل اوراکل (۱.۸ میلیارد دلار) و لیزا سو، رئیس شرکت‌ای ام دی (۱.۱ میلیارد دلار)، هستند.

نخبگان دنیای مالی هم در این فهرست حضور دارند و چهره هایی نظیر رمزی مسلم، مدیرعامل شرکت وریتاس کپیتال (۹ میلیارد دلار) تا جیمی دیمون جی پی مورگان (۲ میلیارد دلار) و لوید بلانک فین، مدیرعامل سابق گلدمن ساکس (۱.۲ میلیارد دلار) را دربرمی گیرند.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، تنها دو نفر در فهرست فوربس، خارج از دنیای فناوری و مالی بوده‌اند که شامل تور پترسون (۲.۴ میلیارد دلار)، مدیر سابق شرکت بازرگانی زغال سنگ گلنکور و پل ساویل، رئیس اجرایی و مدیرعامل سابق شرکت ساختمان‌سازی ان وی آر هستند.

منبع: ايسنا
برچسب‌های خبر
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها
    پیشنهاد سردبیر