کمبود معلم در این استان رفع شد

فرهنگیان بازنشسته به داد این استان رسیدند / هیچ کلاسی بدون معلم نیست

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به کاهش تعداد فرهنگیان استان نسبت به سال تحصیلی گذشته، گفت : با وجود کمبودها، نگذاشتیم کمبود معلم در کرمانشاه به چشم بیاید.

فرهنگیان بازنشسته به داد این استان رسیدند / هیچ کلاسی بدون معلم نیست

کمبود معلم در کشور تبعات جدی و گسترده‌ای دارد. این موضوع باعث شده که بسیاری از مدارس در مناطق مختلف کشور با مشکلاتی مانند کمبود کادر آموزشی، کاهش کیفیت آموزش و پرهیز از تحصیل توسط دانش‌آموزان مواجه شوند. همچنین، کمبود معلم می‌تواند به تعطیلی مدارس و تحت فشار قرار دادن معلمان موجود منجر شود. این موضوع نه تنها برای آینده دانش‌آموزان بلکه برای آینده کشور نیز تاثیرات منفی خواهد داشت. برای حل این مشکل، باید تلاش کرد تا شرایطی برای جذب و حفظ معلمان بهبود یابد و از آن‌ها حمایت کرد.

با این حال سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در استان در راستای اجرای پروژه مهر، گفت : با برنامه‌ریزی خوب صورت گرفته توانستیم بدون کمترین مشکل سال تحصیلی جدید را آغاز کرده، به نحوی که اول مهر کلاس درس بدون معلم و معلم بدون کلاس درس در استان نداشتیم.

محمدی افزود: با وجود کمبود‌هایی که برای تامین معلم مورد نیاز در استان در مقایسه با سال تحصیلی گذشته داشتیم، تلاش کردیم تا با اضافه تدریس نیرو‌های شاغل و نیز استفاده از نیرو‌های بازنشسته، کمبود‌ها را برطرف کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: در حالی که برخی استان‌های کشور برای تامین معلم‌های مورد نیاز به سمت استفاده از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان رفتند، اما با تدابیر صورت گرفته برای تامین معلم از دیگر راه‌ها، در استان از دانشجو‌ها استفاده نکردیم.

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید ۱۵۵۵ نیروی جدید به بدنه آموزش و پرورش استان کرمانشاه اضافه شده، گفت: از سوی دیگر امسال ۲۴۵۱ فرهنگی استان بازنشسته شدند، لذا در سال تحصیلی جدید تعداد نیرو‌های آموزش و پرورش ۸۹۶ نفر نسبت به سال تحصیلی گذشته کاهش پیدا کرده است.

محمدی با اشاره به افزایش بیش از دو هزار نفری تعداد دانش آموزان استان کرمانشاه در مقایسه با سال تحصیلی گذشته، گفت: در حالی اول مهر امسال ۳۷۸ هزار و ۴۲۳ دانش آموز در استان راهی مدارس شدند که این تعداد در سال تحصیلی گذشته ۳۷۶ هزار و ۲۵۷ دانش آموز بود.

وی سپس با اشاره به توزیع به موقع کتب درسی در بین دانش آموزان استان، گفت: مهرماه امسال پنج میلیون جلد کتاب را بین ۳۷۰ هزار دانش آموز توزیع کرده و کمبودی در این زمینه نداشتیم.

وی اشاره‌ای به برنامه دستگاه تعلیم و تربیت برای توازن رشته‌ای داشت و گفت: دانش آموزان استان تمایل زیادی به تحصیل در رشته‌های علوم تجربی و انسانی داشته و خیلی راغب به تحصیل در هنرستان‌ها نیستند که باید آن‌ها را به سمت تحصیل در هنرستان‌ها سوق بدهیم.

محمدی با بیان اینکه باید به نمازخانه‌های مدارس بیشتر توجه شود، گفت: باید برای نمازخانه‌های مدارس برنامه داشته باشیم .

 

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها
    پیشنهاد سردبیر