تیترکوتاه گزارش می دهد؛

مهاجرانی راه‌حل ناترازی برق را اعلام کرد

سخنگوی دولت با تاکید بر بازنگری اقتصاد انرژی و ایجاد جذابیت برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی گفت توسعه انرژی خورشیدی و به‌روزرسانی نیروگاه‌ها اولویت دارد، اما حل بحران آب تنها با همکاری مردم ممکن است.

مهاجرانی راه‌حل ناترازی برق را اعلام کرد

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در نشست خبری گفت: اقتصاد انرژی در کشور دستخوش دستکاری شده و نیازمند بازنگری جدی است. اگر می‌خواهیم برق پایدار داشته باشیم، باید جذابیت لازم برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد شود.

وی افزود: در حوزه برق، با توسعه انرژی خورشیدی و به‌روزرسانی نیروگاه‌ها در حال پیشرفت هستیم، اما در موضوع آب، راه‌حل فقط سرمایه‌گذاری نیست بلکه نیازمند همکاری و همراهی مردم است.

مهاجرانی همچنین تأکید کرد: باید همانند پیشینیان‌مان زندگی را با طبیعت و نزولات جوی تنظیم کنیم تا بتوانیم بحران آب را مدیریت کنیم.

تیترکوتاه مدیا

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ کدام سرمایه، کدام تولید؟

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • سعید

    اگر کل اتباع مجاز و غیر مجاز اخراج شوند ناتراری ها از بین می‌رود