کد خبر: ۱۲۰۶۳۷
۲۷ مرداد ۱۴۰۳ ۱۴:۳۲

بازنشستگان در مرداد دو حقوق می‌گیرند؟

بازنشستگان کشوری از رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه درخواست دارند متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در ماه جاری اجرایی شود.
بازنشستگان در مرداد دو حقوق می‌گیرند؟

علیرغم ابلاغ آیین‌نامه‌ی متناسب‌سازی و گذشت زمانی بیش از دو هفته، هنوز احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری صادر نشده است.

ظاهراً هنوز جداول مربوطه تهیه نشده و بازنشستگان براساس شاغلان هم‌تراز خود طبقه‌بندی نشده‌اند.

بازنشستگان ار رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه انتظار دارند با تخصیص اعتبار مناسب، امکان اجرایی شدن متناسب‌سازی در ماه جاری را فراهم سازد.

محمد کردی، رئیس کانون بازنشستگان کشوری استان البرز با بیان اینکه براساس برنامه هفتم توسعه همسان  سازی حقوق بازنشستگان براساس فرمول ۳۰-۳۰-۴۰ باید از ابتدای سال جاری اجرا شود، گفت: متاسفانه تاخیر در تدوین آیین‌نامه اجرایی موجب شد تا  بازنشستگان برای سه ماهه فروردین، اردیبهشت و خرداد جمعا سه میلیون تومان به عنوان علی‌الحساب دریافت کنند و قرار بود مابقی با تدوین آیین نامه اجرایی و صدور احکام جدید در حقوق بازنشستگان اعمال شود اما تا این لحظه اتفاقی نیفتاده است.

گفتنی است مبلغ علی الحساب همسان سازی حقوق بازنشستگان برای برخی افراد واریز شده است. برای عده ای نیز این مبلغ تا سقف سه میلیون تومان و برای عده ای دیگر کمتر از سه میلیون تومان پرداخت شده است.

حال باید منتظر ماند تا چه زمانی تکلیف واریز معوقات همسان سازی و واریز مطالبات بازنشستگان یکسره خواهد شد.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر
قیمت ارزهای دیجتال
قیمت سکه
قیمت ارز