کد خبر: ۵۲۱۲۱
۰۶ مرداد ۱۴۰۱ ۱۵:۳۰

خبر خوش وزیر آموزش و پرورش برای معلمان

وزیر آموزش و پرورش گفت: آئین نامه رتبه بندی معلمان در خرداد ماه به تصویب هیات دولت رسید که تا یکشنبه آینده این آیین نامه، نهایی می شود.
خبر خوش وزیر آموزش و پرورش برای معلمان

یوسف نوری پنجشنبه در حاشیه غبار روبی گلزار شهدا شهرستان نهاوند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استخدام ۳۴ هزار و۷۳۳ فرهنگی در حال انجام است، گفت: یکی از مهمترین برنامه‌هایی که برای رفع محرومیت و فرسودگی مدارس در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: به طور طبیعی حدود ۱۹ درصد مدارس را در سطح کشور داریم که برای مقاوم سازی این قسمت از برنامه و کار یک بخش تبصره ۲۴ است که خوشبختانه ابلاغ اعتبار نیز در این زمینه انجام شده است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: یک بخش دیگر از اعتبارات استانی است و یک بخش هم از اعتبارات خیرین است.

نوری با بیان اینکه یک بخش مهم آن هم سفرهای استانی می‌باشد که مشکلات ساختمان و تجهیزات وغیره مدارس را کم می‌کند، افزود: حدود ۱۴ هزار کلاس درس تحویل داده شده است‌.

یوسف نوری در گلزار شهدای نهاوند همچنین بر سر مزار حاج میرزا سلگی و شهدای گروه انقلابی ابوذر حاضر شد.

وزیر آموزش و پرورش درباره نظام رتبه بندی معلمان نیز گفت: آئین نامه در خرداد ماه به تصویب هیأت دولت رسید ایراداتی وارد که توسط کمیسیون مجلس شورای اسلامی بررسی و به توافقاتی رسیدند که یکی از ایرادها قرار است در یکشنبه آینده به نتیجه و نهایی شود.

وزیر آموزش و پرورش با خانواده معلم شهید ملی حاج محمد طالبیان و یار دیرین رهبر معظم انقلاب دیدار کرد.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر
قیمت ارزهای دیجتال
قیمت سکه
قیمت ارز