افزودن تیترکوتاه به منابع شما در گوگل
کد خبر: ۵۰۸۴۱۷
۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۱۱:۰۰
گفت و گوی تیتر کوتاه با مدیرعامل شرکت پلاستیک فرآوران:

نمایشگاه رنگ و رزین فرصتی برای توسعه بازار و ارتباط با مشتریان است

کاظمی با تاکید بر نقش نمایشگاه بین المللی رنگ و رزین در توسعه بازار و معرفی توانمندی های تولیدکنندگان، گفت: برگزاری هدفمند نمایشگاه، اطلاع رسانی موثر و جذب بازدیدکنندگان تخصصی و خارجی می تواند به تقویت ارتباط میان تولیدکنندگان و مشتریان و افزایش دستاوردهای تجاری این رویداد کمک کند.
رنگ و رزین

نمایشگاه بین المللی رنگ، رزین و پوشش‌های صنعتی، علاوه بر معرفی محصولات و توانمندی‌های تولیدکنندگان، فرصتی برای توسعه بازار، شناسایی مشتریان جدید و تقویت ارتباط میان فعالان این صنعت به شمار می‌رود؛ ظرفیتی که به گفته مدیرعامل شرکت پلاستیک فرآوران، در صورت برنامه ریزی مناسب و اطلاع رسانی موثر می‌تواند به نتایج تجاری ملموس‌تری منجر شود.

پیرامون اهمیت برگزاری این رویداد با سعید کاظمی، مدیرعامل شرکت پلاستیک فرآوران یکی از مشارکت کنندگان این رویداد به گفت و گو نشستیم که در ادامه مطالعه خواهید کرد.

اهمیت نمایشگاه رنگ و رزین برای تولیدکنندگان و تامین کنندگان

سعید کاظمی، مدیرعامل شرکت پلاستیک فرآوران، در گفت و گو با تیتر کوتاه با اشاره به اهمیت نمایشگاه رنگ و رزین برای تولیدکنندگان و تامین کنندگان این حوزه اظهار کرد: این رویداد در سال‌های گذشته میزبان بازدیدکنندگانی از کشورهای مختلف، از جمله افغانستان، عراق و برخی کشورهای شمالی بوده و می‌توانسته زمینه ارتباط با مشتریان خارجی را نیز فراهم کند. با این حال، میزان حضور و استقبال در دوره جاری به شرایط موجود و نحوه برگزاری نمایشگاه وابسته است.

نمایشگاه؛ فرصتی برای معرفی توانمندی‌های تولیدکنندگان

کاظمی با اشاره به زمینه فعالیت شرکت پلاستیک فرآوران گفت: این مجموعه در زمینه تولید ظروف و سطل‌های بسته بندی صنعتی برای محصولاتی مانند رنگ‌های ساختمانی فعالیت می‌کند و نمایشگاه رنگ و رزین به دلیل ارتباط مستقیم با حوزه کاری شرکت، فرصت مناسبی برای معرفی محصولات و برقراری ارتباط با مشتریان بالقوه است.

وی افزود: نمایشگاه‌ها در صورت انتخاب درست و برگزاری مناسب می‌توانند در بازاریابی و توسعه بازار موثر باشند. بخشی از این اثربخشی به عملکرد شرکت‌های حاضر و نحوه معرفی محصولات آنها مربوط می‌شود، اما مدیریت نمایشگاه، اطلاع رسانی داخلی و خارجی و خدمات ارائه شده به مشارکت کنندگان نیز نقش مهمی در جذب مخاطبان تخصصی دارد.

مدیرعامل شرکت پلاستیک فرآوران با اشاره به تجربه حضور در نمایشگاه‌های دیگر ادامه داد: این مجموعه پیش‌تر در نمایشگاه ایران پلاست نیز شرکت کرده بود، اما بازخورد قابل توجهی از آن حضور به دست نیاورد. در مقابل، نمایشگاه رنگ و رزین به دلیل حضور مشتریان مرتبط با حوزه فعالیت شرکت، فرصت موثرتری برای ارتباط مستقیم با بازار هدف فراهم می‌کند.

اطلاع رسانی و جذب بازدیدکنندگان خارجی؛ دو عامل موثر در موفقیت نمایشگاه

کاظمی با تاکید بر اهمیت برنامه ریزی برای افزایش اثربخشی نمایشگاه‌ها بیان کرد: حضور شرکت‌ها به تنهایی برای دستیابی به نتایج مطلوب کافی نیست و باید برای جذب بازدیدکنندگان تخصصی و خارجی نیز برنامه ریزی شود. اطلاع رسانی هدفمند و ارائه خدمات مناسب به مشارکت کنندگان می‌تواند زمینه حضور گسترده‌تر فعالان اقتصادی را فراهم کند.

وی با اشاره به تجربه خود از حضور در یک نمایشگاه در استانبول گفت: در برخی نمایشگاه‌های خارجی، تسهیلاتی برای مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند حضور آنها را آسان‌تر کند. به اعتقاد من، توجه به چنین امکاناتی و تقویت برنامه‌های جذب مخاطب خارجی می‌تواند به توسعه ارتباطات تجاری و افزایش بازدهی نمایشگاه‌های داخلی کمک کند.

ارتباط مستقیم با مشتریان؛ مهم‌ترین انتظار از حضور در نمایشگاه

مدیرعامل شرکت پلاستیک فرآوران، بازاریابی و معرفی توانمندی‌های مجموعه را از اهداف اصلی حضور در نمایشگاه رنگ و رزین دانست و گفت: بسیاری از مشتریان شرکت در حوزه رنگ و رزین فعالیت می‌کنند و خودشان نیز در این نمایشگاه حضور دارند. بنابراین، این رویداد امکان ارتباط مستقیم با مشتریان و معرفی محصولات به مخاطبان مرتبط را فراهم می‌کند.

کاظمی افزود: انتظار ما از حضور در نمایشگاه این است که فعالان صنعت با ظرفیت‌های تولیدی شرکت آشنا شوند و زمینه همکاری‌های بیشتر فراهم شود. نمایشگاه زمانی می‌تواند اثربخشی بیشتری داشته باشد که علاوه بر معرفی محصولات، به ارتباط میان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و توسعه بازار نیز کمک کند.

تامین مواد اولیه؛ چالش مهم پیش روی تولیدکنندگان

کاظمی در ادامه با اشاره به مشکلات فعالیت در بخش تولید، تامین مواد اولیه، تهیه و نگهداری ماشین آلات و مسائل مربوط به نیروی انسانی را از جمله چالش‌های این حوزه عنوان کرد.

وی با بیان اینکه ادامه فعالیت تولیدی به انگیزه و علاقه نیاز دارد، گفت: تولید را می‌توان به کوهنوردی تشبیه کرد؛ مسیری که دشواری‌های خاص خود را دارد و برای ادامه آن، علاوه بر سرمایه گذاری، باید انگیزه و علاقه کافی وجود داشته باشد. در شرایطی که مسیرهای دیگری برای سرمایه گذاری با دردسر کمتر وجود دارد، فعالیت در تولید با مسئولیت‌ها و ریسک‌های متعددی همراه است.

مدیرعامل شرکت پلاستیک فرآوران با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به تولیدکنندگان داخلی اظهار کرد: واحدهای تولیدی در کنار تامین بخشی از نیاز بازار، در ایجاد اشتغال و کاهش وابستگی به محصولات خارجی نیز نقش دارند. از این رو، حمایت موثرتر از تولیدکنندگان می‌تواند به استمرار فعالیت آنها و تقویت ظرفیت تولید داخلی کمک کند.

وی در پایان، معرفی توانمندی‌های تولیدکنندگان و ایجاد فرصت برای ارتباط مستقیم با مشتریان را از مهم‌ترین کارکردهای نمایشگاه رنگ و رزین دانست و تاکید کرد: برنامه ریزی مناسب، اطلاع رسانی موثر و جذب بازدیدکنندگان مرتبط می‌تواند به افزایش دستاوردهای تجاری این رویداد کمک کند.

نویسنده: سهیل فرزین
اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر