افزودن تیترکوتاه به منابع شما در گوگل
کد خبر: ۵۰۸۱۹۱
۲۰ مهر ۱۴۰۵ ۱۰:۴۵

بازار نفت دوباره ملتهب شد

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه، هم‌زمان با تشدید تنش‌ها در خاورمیانه و افزایش نگرانی‌ها درباره امنیت عرضه، روند صعودی خود را ادامه داد؛ تحولی که بار دیگر نگاه‌ها را به تحولات منطقه و آینده بازار جهانی انرژی معطوف کرده است.
نفت

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه ۱۲ اکتبر، در پی تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه، گسترش حملات انصارالله یمن به عربستان سعودی و حملات به نفتکش‌ها در منطقه، به روند صعودی خود ادامه داد. این تحولات نگرانی‌ها درباره اختلال در عرضه نفت از خاورمیانه را بیشتر کرده است.

قیمت نفت خام برنت با ۷۶ سنت افزایش، معادل ۰/۷۳ درصد، به ۱۰۵ دلار و ۴۸ سنت در هر بشکه رسید. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با ۵۹ سنت افزایش، معادل ۰/۶۴ درصد، به ۹۲ دلار و ۴۴ سنت رسید.

در روز‌های اخیر حملات به نفتکش‌ها در تنگه هرمز افزایش یافته است؛ حملاتی که می‌تواند روند بهبود صادرات نفت خام خاورمیانه در ماه سپتامبر را مختل کند.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر