افزودن تیترکوتاه به منابع شما در گوگل
کد خبر: ۵۰۸۰۶۰
۱۴ مهر ۱۴۰۵ ۱۶:۰۴

اعلام آمادگی بیمه دی برای پوشش ریسک های دریایی در انزلی دیدار مدیر بیمه دی شعبه منطقه آزاد انزلی

مدیر بیمه دی منطقه آزاد انزلی ، در راستای توسعه تعاملات و گسترش همکاری‌های تخصصی در حوزه بیمه‌های دریایی با مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان دیدار کرد.
بیمه

به گزارش روابط عمومی بیمه دی از انزلی، فاطمه عباسیان، مدیر بیمه دی منطقه آزاد انزلی در دیدار با یونسی مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان ضمن معرفی ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و خدمات تخصصی شرکت بیمه دی بر آمادگی شرکت در پوشش ریسک‌های مرتبط با صنایع دریایی و کشتیرانی، حمل‌و نقل دریایی، تجارت بین الملل و فعالیت‌های بندری تأکید شد.

در ادامه طرفین، بر ضرورت حضور فعال و هدفمند بیمه دی شعبه منطقه آزاد انزلی در حوزه بیمه‌های دریایی تأکید و ظرفیت‌های موجود برای ارائه خدمات بیمه‌ای متناسب با نیاز‌های بنادر، کشتی‌ها، شناور‌ها و شرکت‌های فعال و زیرمجموعه حوزه بندری و دریایی را مورد بررسی قرار دادند.

همچنین در این نشست بر توسعه ارتباطات و ایجاد زمینه‌های همکاری پایدار میان بیمه دی شعبه منطقه آزاد انزلی و مجموعه بنادر و دریانوردی استان گیلان تأکید کردند و ظرفیت‌های موجود برای ارائه خدمات بیمه‌ای جامع و تخصصی به فعالان این حوزه مورد تبادل نظر قرار گرفت.

در این دیدار، بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی و اجرایی طرفین در راستای مدیریت ریسک، ارائه خدمات بیمه‌ای متناسب با نیاز‌های صنعت دریایی و حمایت از فعالیت‌های اقتصادی و تجاری مرتبط با حوزه بندری و کشتیرانی تأکید شد.

این دیدار در راستای رویکرد شرکت بیمه دی برای توسعه بازار‌های تخصصی، تقویت حضور در حوزه بیمه‌های دریایی و گسترش همکاری با مجموعه‌های فعال در صنعت حمل‌ونقل، کشتیرانی و بنادر انجام شد و بر استمرار تعاملات و پیگیری زمینه‌های همکاری مشترک تأکید شد.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر