هفتمین نمایشگاه خودرو تهران از امروز در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب آغاز به کار کرده و در نخستین روز برگزاری، میزبان اهالی رسانه و چهره های شناخته شده بود.
در جریان برگزاری این نمایشگاه، علی دایی، اسطوره فوتبال ایران نیز با حضور در شهر آفتاب از بخش های مختلف نمایشگاه و محصولات خودرویی حاضر در این رویداد بازدید کرد.
حضور علی دایی در نمایشگاه خودرو تهران با استقبال بازدیدکنندگان و فعالان حاضر در نمایشگاه همراه شد و تصاویر حضور او در میان حاضران مورد توجه قرار گرفت.
هفتمین نمایشگاه خودرو تهران از ۲۳ تا ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۵ در شهر آفتاب برگزار می شود. امروز به عنوان روز رسانه و افتتاحیه نمایشگاه اختصاص دارد و از فردا، ۲۴ شهریورماه، امکان بازدید عموم مردم از این رویداد فراهم خواهد بود.
این دوره از نمایشگاه با حضور گروه های مختلف خودرویی، معرفی محصولات و برنامه های جانبی از جمله تست درایو برگزار می شود.