کد خبر: ۵۰۴۵۳۴
۱۹ خرداد ۱۴۰۵ ۱۳:۰۰

دیدار مدیر بیمه دی زنجان از سه نفر از جانبازان قطع نخاع و صعب العلاج

مدیر بیمه دی و معاون درمان بنیاد شهید استان زنجان با حضور در منزل و بیمارستان از جانبازان قطع نخاع و صعب العلاج دیدار و از نزدیک در جریان نیازهای درمانی آنان قرار گرفتند.
دیدار مدیر بیمه دی زنجان از سه نفر از جانبازان قطع نخاع و صعب العلاج

به گزارش روابط عمومی بیمه‌ دی از زنجان، مصطفوی مدیر بیمه دی استان زنجان به همراه معاون درمان بنیاد شهید استان ، در دیداری صمیمانه در منزل و بیمارستان با سه تن از جانبازان معزز قطع نخاع ۷۰ درصد دیدار و بر تسریع در فرآیند رسیدگی به درخواست‌های درمانی، حذف موانع موجود و ارتقای سطح خدمات بیمه درمان تا حصول رضایت کامل این عزیزان تأکید کرد.
در این بازدید که با استقبال خانواده‌های معظم جانبازان همراه بود، مصطفوی مدیر بیمه دی استان گفت : « از هیچ تلاشی برای رفع دغدغه‌های درمانی خانواده های معظم ایثارگران دریغ نکرده , خود و همه همکاران شعبه را موظف می‌دانیم با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های شرکت گام‌های مؤثری برای کاهش مشکلات درمانی این عزیزان برداریم»در پایان این بازدید ، با اهدای لوح تقدیر و هدایا، از جانبازان معزز و خانواده های آنان تجلیل بعمل آمد .

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر