کد خبر: ۵۰۴۰۹
۲۷ تير ۱۴۰۱ ۰۳:۳۵

گرمای بی سابقه ادارات خوزستان را تعطیل کرد

ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های خوزستان روز سه‌شنبه مورخ (۲۸ تیرماه ۱۴۰۱) به علت دمای ۵۰ درجه و بالاتر تعطیل شدند.
گرمای بی سابقه ادارات خوزستان را تعطیل کرد

پیرو هشدار سطح نارنجی اداره‌کل هواشناسی خوزستان مبنی بر افزایش دما و رطوبت و وقوع دمای بالای ۵۰ درجه و بالاتر همراه با پدیده شرجی در اکثر مناطق استان از روز شنبه تا جمعه (۲۵ تا ۳۱ تیرماه) و وقوع دمای ۵۰ درجه و بالاتر در اکثر نقاط استان در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۲۸ و ۲۹ تیرماه و درخواست شرکت برق منطقه‌ای برای تعطیلی مشاغل اداری (به جز مشاغل ضروری) برای پایداری شبکه، همه ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های خوزستان در روز سه‌شنبه ۲۸ تیرماه تعطیل اعلام شده است.

تعطیلی مذکور شامل مراکز امدادی، درمانی، بهداشتی، اورژانس ۱۱۵، آتش‌نشانی‌ها، بیمارستان‌ها، بخش‌های عملیاتی دارای نوبت کاری و خدمات شهری شهرداری نیست.

دستگاه‌های اجرایی مشمول تعطیلی، موظف به رعایت دقیق و نظارت بر اجرای آن هستند.

شرکت‌های برق موظف به کنترل و پایش میزان مصرف برق دستگاه‌های مشمول و گزارش کردن آن به استانداری هستند.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر
قیمت ارزهای دیجتال
قیمت سکه
قیمت ارز