حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز با جمع زیادی از مردم در حسینیه امام خمینی (ره) درباره تهدیدات اخیر آمریکا گفت: اینکه گاهی صحبت جنگ می کنند و از هواپیما و ناو و اینها صحبت می کنند، حرف جدیدی نیست. در گذشته هم آمریکایی ها بارها در حرف هایشان تهدید می کردند و می گفتند همه گزینه ها روی میز است؛ ازجمله گزینه جنگ.
اهم بیانات ایشان را در ادامه می خوانید؛
*حالا این آقا هم (ترامپ) مرتباً ادعا می کند ناو آوردیم و ... ملت ایران را از این چیزها نباید ترساند، مردم ایران با این تهدیدات، تحت تأثیر قرار نمی گیرند.
*ما شروع کننده نیستیم و نمی خواهیم به کشوری حمله کنیم اما ملت ایران در مقابل کسی که حمله و اذیت کند، مشت محکمی به او خواهد زد.
*البته آمریکایی ها بدانند اگر جنگی راه بیندازند، این بار جنگ منطقه ای خواهد بود.
* فتنه اخیر شبیه کودتا بود. البته کودتا سرکوب شد. هدف آنها تخریب مراکز حساس و موثر در اداره کشور بود و به همین دلیل؛ آنها به پلیس مراکز دولتی مراکز سپاه بانک ها مساجد حمله کردند و قرآن آتش زدند. آنها به مراکزی حمله کردند که کشور را اداره میکند. این شبیه کودتا بود.