کد خبر: ۲۰۰۱۸
۲۴ بهمن ۱۴۰۰ ۰۳:۴۹

مشکل حقوق و بیمه معلمان خرید خدمات حل شد

دستمزد ماهانه نیروهای خرید خدمات تقریبا ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان می‌شود. وقتی قرار باشد یک معلمِ حداقل‌بگیر فقط ۲۴ ساعت در هفته کار کند، یعنی پایه حقوقی وزارت کار را به صورت نصفه دریافت خواهد کرد و بیمه هم نصف می شود».
مشکل حقوق و بیمه معلمان خرید خدمات حل شد

معلم خرید خدمات یک گروه دیگر از معلمان هستند که آنها گلایه از وضعیت شان دارند؛ هرچند که این روزها یک مقدار اوضاعشان بهتر شده است! اما باز هم با معلمان رسمی، تفاوت زیادی از نظر حقوق و مزایا دارند.

یکی از این معلمان گفت: «برای نیروهای خرید خدمات در مرداد ماه ۱۴۰۰، بخشنامه‌ای اعلام شد که در ‌آن ساعتی ۲۸ هزار تومان با ۴۴ ساعت در هفته برای این نیروها ابلاغ شده است و خرید خدمات نیز با این بخشنامه وارد سیستم آموزشی کشور شدند اما از طرف دیوان محاسبات اعلام شده که موظفی نیروهای خرید خدمات ۲۴ ساعت است و ۴۴ ساعت در هفته حساب نمی‌شود».

وی افزود: «با احتساب این بخشنامه، دستمزد ماهانه نیروهای خرید خدمات تقریبا ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان می‌شود. وقتی قرار باشد یک معلمِ حداقل‌بگیر فقط ۲۴ ساعت در هفته کار کند، یعنی پایه حقوقی وزارت کار را به صورت نصفه دریافت خواهد کرد و بیمه هم نصف می شود».

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در خصوص این معلمان اظهار کرد: «ساعت کار معلمان ۴۴ ساعت است که ۲۴ ساعت در مدرسه و مابقی خارج از ساعت آموزشی است اما درباره حقوق خرید خدمات عنوان می‌کردند که باید ۴۴ ساعت باشد و ۲۴ ساعت کافی نیست و بیمه آنها نیز کامل رد نمی‌شد»

وی ادامه داد: «استدلال کردیم که مانع پیش روی خرید خدمات برداشته شد و نیروهای خرید خدمات از حقوق ۴۴ ساعت به علاوه بیمه کامل برخوردار می‌شوند».

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر
قیمت ارزهای دیجتال
قیمت سکه
قیمت ارز