کد خبر: ۱۳۷۹۹
۲۸ دی ۱۴۰۰ ۰۸:۱۴

زنگ خطر برای تامین معلمان مرد!

محمدحسین یکه خانی، مدیر آموزش‌ و پرورش بیرجند، روز گذشته ۲۷ دی ماه در هفتمین جلسه شورای آموزش‌وپرورش شهرستان با اشاره به اختصاص ۳۷۴ معلم برای آموزش‌وپرورش استان در سال جاری گفت: خراسان جنوبی به به دوهزار معلم نیاز دارد.
زنگ خطر برای تامین معلمان مرد!

وی افزود: جذب معلمان خواهر در آموزش‌وپرورش در سال‌های گذشته باعث شده تا چند سال دیگر برای تامین معلم مرد با مشکل مواجه شویم.

وی با اشاره به افزایش جمعیت دانش‌آموزان در شهرستان بیرجند و کمبود فضا‌ی آموزشی گفت: از خیران می خواهیم تا آموزش و پرورش را در این امر یاری کنند.

یکه خانی بیان کرد: امسال و ۴۵۳ دانش‌آموز ترک تحصیل کردند که از این تعداد ۱۰۴ نفر را مجدداً جذب کردیم که اکثراً دانش‌آموزان اتباع بیگانه افغانی بودند.

علی ناصری، فرماندار بیرجند نیز با گرامی‌داشت هفته شورا‌های آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های اجرایی مرتبط از جمله شهرداری خواست در ساخت‌وساز واحد‌های آموزشی برای اخذ مجوز احداث بیشتر همکاری کنند.

وی با اشاره به جمعیت ۶۶ هزار نفری دانش‌آموزان در شهرستان بیرجند که ۴۶ درصد از دانش‌آموزان استان را تشکیل می‌دهد گفت: خدمات‌دهی و رسیدگی بیشتر به دانش آموزان در این شهرستان نیاز به ایجاد ۳ ناحیه در شهرستان دارد که مسئولان باید همکاری کنند.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر
قیمت ارزهای دیجتال
قیمت سکه
قیمت ارز