«حمیدرضا جماعتی» در حاشیه جلسه امروز کمیته علمی کشوری کووید۱۹، با اشاره به شیوع کرونای امیکرون در کشورهای جهان اظهار کرد: با توجه به شیوع اومیکرون در کشورهای اطراف ما مانند بحرین و کویت، در چند هفته آینده شاهد موج جدید کرونا با ویروس اومیکرون خواهیم بود.
وی افزود: با توجه به خطر شیوع موج جدید کرونا، توصیه ما این است که حتما دوز سوم واکسن کرونا تزریق شود.
جماعتی ادامه داد: فقط حدود ۹ میلیون نفر در کشور ما دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و نیاز است که ۴۰ تا ۵۰ میلیون نفر دیگر نیز دوز سوم را تزریق کنند.
دبیر کمیته علمی کرونا به بحثهای صورت گرفته در جلسه امروز اشاره و تصریح کرد: در جلسه امروز کمیته علمی کرونا تأکید کردیم که برای افراد ۱۲ تا ۱۸ سال نیز واکسیناسیون دوز سوم انجام شود؛ زیرا شیوع امیکرون در افراد جوان بیشتر است و واکسیناسیون آنها اهمیت خاصی دارد.