دلایل ناکامی ۱۰ باشگاه در راه کسب مجوز حرفه‌ای

دلایل ناکامی ۱۰ باشگاه در راه کسب مجوز حرفه‌ای

۱۰ باشگاه لیگ برتری به دلایل مختلف در راه کسب مجوز حرفه‌ای ناکام بودند. یکی از این باشگاه‌ها استقلال است که مشکلاتش به یکی دو مورد خلاصه نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی تیترکوتاه، با اعلام کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای، تنها شش باشگاه لیگ برتری برای فصل آینده مجوز حرفه‌ای دریافت کردند و سایر تیم‌های لیگ برتری نتوانستند آیتم‌های لازم برای اخذ مجوز را با موفقیت پشت سر بگذارند.

پنج آیتم مدنظر کمیته صدور مجوز حرفه‌ای به شرح زیر است:

1- مدارک سخت‌افزاری: این مدارک مربوط به تأسیسات و امکاناتی مانند ورزشگاه و ... است.

2- ساختار اداری: باشگاه‌ها حتماً باید به‌عنوان یک بنگاه تجاری در ساختار مربوطه به ثبت رسیده باشند.

3- مدارک پرسنلی: تمام عواملی که در باشگاه‌ها منصوب می‌شوند باید دارای مدرک قابل قبول باشند.

4- مدارک مالی: در این بخش باشگاه‌ها باید هیچ بدهی منجر به شکایت و صدور رأی علیه آنها نداشته و همچنین دارای مدرک تسویه حساب مالیاتی باشند.

5- آکادمی و تیم‌های پایه: هر باشگاه باید حداقل در سه رده سنی در تیم‌های پایه فعالیت داشته باشد.

 

استقلال: عدم تعیین تکلیف چند بدهی و باز بودن پرونده‌های مالی تا بازه زمانی اعلام شده (بدهی به استراماچونی، احمد موسوی و ...)، مشکل مالیاتی، مشکل محل برگزاری مسابقه از جمله مواردی بوده که استقلال را با چالش مواجه کرده است. باشگاه استقلال در مجموع 17 نقص در مدارک خود داشته که به صورت رسمی به این باشگاه اعلام شده است.

باشگاه استقلال در اقدامی عجیب ورزشگاه فولادشهر اصفهان را به‌عنوان میزبان خود معرفی کرده بود. این اقدام باشگاه استقلال به این دلیل بود که این باشگاه  باید به شرکت توسعه و تجهیز بابت ضمانت و بدهی‌های قبلی خود چک می‌داد و دو نفر از اعضای هیئت مدیره باید چک مدنظر را امضا می‌کردند، اما ظاهراً هیچ‌کدام راضی به انجام این کار نشدند. همین موضوع باعث شد که در لحظه آخر ورزشگاه فولادشهر اصفهان معرفی شود. در صورتی که استقلال مجوز می‌گرفت، در مرحله دوم می‌توانست در قسمت تغییرات، ورزشگاه را تغییر دهد. (لینک گزارش تسنیم درباره ورزشگاه میزبان استقلال)

هوادار تهران: این باشگاه مدارک بسیار ناقصی را در سیستم بارگذاری کرده و در بررسی اولیه مدارک، با مشکل نقص مدارک مواجه شده است. باشگاه هوادار همچنین یکی از آیتم‌های اصلی برای صدور مجوز حرفه‌ای یعنی داشتن حداقل تیم‌های پایه در سه رده مختلف را دارا نبوده است.

مس رفسنجان: این باشگاه به دلیل مالکیت مشترک با مس کرمان و بارگذاری ناقص مدارک فاقد شرایط دریافت مجوز حرفه‌ای تلقی شده است.

ذوب‌آهن: دبیرخانه کمیته صدور مجوز حرفه‌ای مشکل اصلی باشگاه ذوب آهن را عدم بارگذاری کامل مدارک عنوان کرده است.

ملوان: این باشگاه ساختار اداری مورد تأیید کمیته صدور مجوز حرفه‌ای را دارا نیست. ظاهراً ملوانی‌ها نه هیئت مدیره ثبت شده و مشخص داشته و نه شخصی که دارای حق امضا باشد را دارند و همین موضوع باعث صادر نشدن مجوز حرفه‌ای این باشگاه شده است.

مس کرمان: مسی‌های کرمان هم به دلیل مشابه با همنام رفسنجانی خود نتوانستند مجوز حرفه‌ای را دریافت کنند. این باشگاه کرمانی مالکیت مشترک با مس رفسنجان دارد و مدارک خود را به طور ناقص در سامانه مربوطه بارگذاری کرده است.

آلومینیوم اراک: باشگاه آلومینیوم مدارک خود را به صورت ناقص بارگذاری کرده است. یکی دیگر از مشکلات این این است که مهدی رحمتی به عنوان سرمربی این تیم مدرک لازم را دارا نیست.

پیکان: باشگاه پیکان علیرغم اخطارهای متعدد باز هم مدارک خود را به صورت کامل در سامانه مربوطه بارگذاری نکرده‌ و به همین دلیل نتوانسته وارد چرخه صدور مجوز حرفه‌ای شود.

دو باشگاه صنعت نفت آبادان و نفت مسجدسلیمان نیز برای دریافت مجوز حرفه‌ای درخواستی ندادند و به همین دلیل به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال معرفی شدند.

 

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار