محسنی اژه ای: ۳۴۰۰ واحد تولیدی احیا شدند

رییس قوه قضاییه گفت: مسئله معیشت مردم اکنون اولویت بسیاری دارد.

محسنی اژه ای: ۳۴۰۰ واحد تولیدی احیا شدند

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای در گفت وگوی تلویزیونی با مردم ضمن تبریک فرارسیدن هفته قوه قضائیه گفت: از ابتدای تیر ماه تا هفتم تیر ماه هفته قوه قضائیه نامیده می‌شود و به روح تمام شهدای عدالت خواه از جمله شهید بهشتی درود می‌فرستم. این هفته فرصتی است تا هم مطالب مردم را بشنویم و هم مروری بر سال گذشته داشته باشیم و به نقاط قوت و ضعف خود توجه داشته باشیم تا بتوانیم قدم‌های استوار تری را برداریم.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به چرایی حضور خود در صدا و سیما گفت: از سالیان دور در این فکر بوده ام که آیا تمام چیزی که به عنوان حفاظت انجام می‌شود، جنبه امنیتی دارد یا هاله‌هایی هستند که در اطراف مسئولان ایجاد شده اند. می‌توان کارهایی را با هزینه کمتری انجام داد و از زحمت‌ها کاست و از فرصت‌ها بهتر استفاده کرد و به گونه‌ای نباشد که خود باور کنیم باید تشریفات و پروتکل‌های خاص انجام شود، بر همین اساس بنای بنده این بود تا سنت شکنی کنم و به جای آنکه همکاران صدا و سیما را در زحمت بیاندازیم خود به صدا و سیما بیایم.

رئیس قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که فایده حذف پروتکل‌ها چیست؟ گفت: در سفرهای غیر رسمی سعی میکنم با هواپیمای عمومی سفر کنم و در حین پرواز مردم مراجعه می‌کنند و درخواست های خود را مطرح می‌کنند و ما هم از مشکلات آنها مطلع می‌شویم.

محسنی اژه ای افزود: با مردم بودن و همراه بودن با مردم فوایدی برای خود انسان دارد.  مردمی بودن یعنی چه و اینکه مردم را محترم بشماریم یعنی چه؟ چگونه می‌شود کرامت انسان را حفظ کرد؟ این موارد برای خود مسئول مفید است.

وی افزود: بعضی از تشریفات ضروری نیستند، برای مثال در یکی از اولین سفرهای استانی به بنده گفتند در پیاده شدن از هواپیما تعلل کنم زیرا باید نماینده ولی فقیه بیایند داخل هواپیما که این تشریفات غیر ضروری است. برخی از نمایندگان ولی فقیه شاید از نظر سن از بنده بزرگ‌تر باشند و شأن و جایگاهی دارند و به دوستان گفتم این چه رسمی است که قرار باشد این عزیزان برای خوشامدگویی به داخل هواپیما بیایند و معطل ما باشند.

محسنی اژه‌ای گفت: دو نمونه سفرهای رسمی و غیر رسمی وجود دارد و بنای بنده این است که حتماً در سفرهای غیر رسمی از هواپیمای عمومی استفاده کنم زیرا در سفر می‌توان با مردم صحبت کرد و حتی در رابطه با اتفاقاتی که هنگام تاخیرها رخ می‌دهد مطلع شد و با مردم بودن ضرورت دارد.

رئیس قوه قضائیه در پاسخ به  سوالی مبنی بر اینکه اینگونه رفتارها شما را از کلان نگری دور نمی‌کند؟ گفت: انسان می‌تواند هم مدیریت کلان را داشته باشد و هم از مسائل فرعی غافل نباشد و سنت شکنی در تشریفات با کلان نگری تعارضی ندارد.

وی با اشاره به مسئله محوری در قوه قضائیه گفت: هر دستگاهی دارای مسئولیت‌ها و مأموریت‌های متعدد است و ممکن است این مأموریت‌ها و مشکلات در یک سطح نباشند و برهمین اساس باید اولویت بندی کرد که کدام مسائل برای امروز کشور مفید تر است و می‌تواند سایر مسائل را برطرف کند. برهمین اساس باید بررسی کرد که با توجه به شرایط کدام مسئله برای مردم مهمتر است و سعی ما این است در کنار مسئله شناسی روش برخورد با آنرا شناسایی کنیم و با ایجاد ابزارها اقدام به حل آن کنیم.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: برای مثال مسئله معیشت مردم اکنون اولویت بسیاری دارد و با همکاری سایر قوا برنامه ریزی ها انجام می‌شود و بعد از مسئله شناسایی امکانات و راه حل‌ها دنبال می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه مسائل محوری که در طول یک سال گذشته به نتیجه رسیده‌اند گفت: اقتصاد مسئله اول کشور است و از جمله مسائل مهم که در این موضوع نقش دارند مهار تورم، جلوگیری از کاهش ارزش پول و رفع موانع تولید است که به این موارد توجه بسیاری شده اند.  در حوزه تولید اگر قوه قضائیه و دولت توجه کافی را نداشتند با توجه به تحریم‌های ظالمانه ممکن بود  کارخانه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی بسیاری تعطیل شوند اما در بستر تعامل تلاش کردیم تا هیچ واحد تولیدی تعطیل نشود و این کار انجام شد و به نتیجه رسید و در نتیجه آن ۳ هزار و ۴۰۰ کارخانه و واحدهای تولیدی احیا شدند.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها