زیان میلیونی هر ایرانی از تحریم های آمریکا خبر ساز شد

محمد حسین عادلی می‌گوید برآوردها نشان می‌دهد تحریم در یک سال زیانی بیش از ۵۳ میلیون به هر ایرانی می‌زند.

زیان میلیونی هر ایرانی از تحریم های آمریکا خبر ساز شد

 محمد حسین عادلی، اقتصاددان و دیپلمات و رئیس کل پیشین بانک مرکزی درباره‌ی خسارت وارده‌ی ناشی از تحریم به هر ایرانی گفت: برآوردهای کارشناسان نشان می‌دهد در مقاطع مختلف تجارتی تحریم‌ها باعث شده حدود ۳۰ درصد افزایش هزینه داشته باشیم. در نظر بگیرید که صادرات و واردات کشور در سال ۱۴۰۲، تقریبا ۱۵۰ میلیارد دلار بوده که ۳۰ درصد آن می‌شود ۵۰ میلیارد دلار. 

وی تاکید کرد: این رقم را در ۹۳ هزار تومان قیمت دلار در بازار آزاد که ضرب کنید رقمی می‌شود به اندازه بودجه یک سال دولت و این بدان معنی است که هزینه ناشی از تحریم برای هر فردی ۵۳ میلیون تومان در سال برآورد می‌شود. به این ترتیب با احتساب هزینه ۴.۵ میلیونی برای ار ماه؛ یک خانواده ۴ نفره تقریبا ماهی ۱۸ میلیون تومان بابت این هزینه‌ها خسارت می‌بیند.

تیترکوتاه مدیا

همه با هم آماده برای بازگشت به نمایشگاه‌ها

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • مذاکره باترامپ

    مذاکره باترامپ ولی به طوری باشد که مردم ایران آسیب نبینند جنگ خوب نیست جنگ جزویرانی وبدبختی چیز دیگری ندارد خودم رزمنده هشت سال دفاع مقدس هستم درجنگ دچارموج انفجار بمباران هوایی شدام چهل سال هست که خودم وخانوادم جزرنج هیچ خوشی نداریم از حمایت دولت یک قرص نان هم اییدم نشداست جنگ خون ریزی جز ویرانی هیچ اقبت خوبی ندارد پس با زبان صلح مذاکره کنیم

اخبار