سلامت | آموزش | سلامت بدن

با سلطان سبزی‌ها آشنا شوید / خواص معزه گر این سبزی ارزان

اسفناج یکی از گیاهانی است که ظرفیت ضد سرطانی آن خیلی بالا و برای پیشگیری ابتلا به سرطان به سلطان گیاهان معروف است و طبق تحقیقات دانشمندان‌ در کاهش سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان معده، سرطان پروستات، سرطان حنجره حلق، سرطان مخاط رحم و سرطان گردن، سرطان مری و به ویژه سرطان ریه نقش بالایی دارد‌.

با سلطان سبزی‌ها آشنا شوید / خواص معزه گر این سبزی ارزان

اسفناج یکی از سبزیجات پرمصرف و پرمقوی است که در بسیاری از کشورها کشت می‌شود. این محصول معمولاً دارای برگهایی با رنگ سبز تیره است و به دلیل داشتن ویتامین‌های مختلف، آهن، کلسیم و فیبر، به عنوان یک غذای سالم و مفید شناخته می‌شود. اسفناج می‌تواند در بسیاری از غذاهای مختلف مانند سوپ، سالاد و پلو استفاده شود و در هر ۱۰۰ گرم اسفناج، تنها ۲۳ کالری وجود دارد که برای کسانی که می‌خواهند وزن خود را کنترل کنند، بسیار مفید است. علاوه بر این، مصرف اسفناج می‌تواند به کاهش فشار خون، مقابله با التهابات ویکسان‌کننده‌ی پوست کمک کند.

متخصص تغذیه درباره خواص اسفناج چنین می گوید: اسفناج از نظر علم تغذیه سرشار از آهن و ویتامین‌ها و مواد معدنی است که به ندرت در غذاهای دیگر پیدا می‌شود.

این سبزی که ارزش غذایی زیادی دارد سرشار از ویتامین‌هایی از قبیل آ، ث، ای، کا، ب و املاحی مانند آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فولات است.

اسفناج به عنوان یک منبع غنی از آهن شناخته شده است، بطوری که ۱۸۰ گرم اسفناج پخته شده، ۴۳.۶ میلی‌گرم آهن دارد که این مقدار نسبت به دیگر منابع گیاهی و حیوانی آن مانند گوشت بیشتر است.

اسفناج یکی از گیاهانی است که ظرفیت ضد سرطانی آن خیلی بالا و برای پیشگیری ابتلا به سرطان به سلطان گیاهان معروف است و طبق تحقیقات دانشمندان‌ در کاهش سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان معده، سرطان پروستات، سرطان حنجره حلق، سرطان مخاط رحم و سرطان گردن، سرطان مری و به ویژه سرطان ریه نقش بالایی دارد‌.

اسفناج کلسترول خون را پایین آورده و میزان بالای پتاسیم و میزان پایین سدیم موجود در این سبزی برای حفظ تعادل فشارخون لازم است، چرا که پتاسیم کاهش دهنده و سدیم افزایش دهنده فشارخون است‌.

این متخصص تغدیه می‌گوید: بسیاری از مردم از مزایای هویج جهت سلامتی چشم اطلاع دارند، در حالی که اسفناج نیز به دلیل آن که ویتامین (A) زیادی دارد از بیماری‌هایی مانند آب مروارید، شب کوری و عفونت پیشگیری کرده و به شکل گیری استخوان و رشد آن کمک می‌کند. برای حفظ خواص و مواد مفیدی که در اسفناج وجود دارد، بهتر است آن را آب‌پز نکنید‌و بهترین راه حل آن است که اسفناج را تفت دهید‌.

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها