معلمان | فرهنگیان

سورپرایز آقای وزیر برای فرهنگیان / این معلمان تبدیل وضعیت می‌شوند

وزیر آموزش و پرورش از باز شدن سامانه «پاکنا» برای درج اطلاعات معلمان مهرآفرین که هم اکنون دارای ابلاغ معلمی هستند، خبر داد.

سورپرایز آقای وزیر برای فرهنگیان / این معلمان تبدیل وضعیت می‌شوند

چالش بزرگ کمبود معلم همچنان در بسیاری از شهرها در جریان است. ضمن اینکه حقوق معلمان و فرهنگیان همچنان هم به آن میزانی که مطلوبشان باشد، نرسیده است.

سید محمدآقا میری در جلسه برنامه ریزی و توسعه استان بر پیگیری و تعیین تکلیف نحوه استخدام معلمان تاکید کرد و گفت: بر اساس آمار‌ها با ۲۳ تا ۲۵ درصد کمبود معلم روبه رو هستیم و در خصوص کمبود‌ها و سرانه آموزش و پرورش باید برنامه ریزی صورت گیرد تا کمبود‌ها رفع شود

رضامراد صحرایی با حضور در نهاد ریاست جمهوری به پاسخگویی برخط سوالات مردمی پرداخت و در پاسخ به سوال یکی از معلمان طرح مهرآفرین مبنی بر تبدیل وضعیت این معلمان، اظهار کرد: با سازمان اداری استخدامی صحبت کردیم. سامانه «پاکنا» ـ کارمند ایران(پایگاه اطلاعات کارکنان نظام اداری) باز شده و آنهایی که هم‌اکنون معلم هستند مشکلی ندارند، تبدیل وضعیت می‌شوند.

 وی افزود: اگر این افراد قبلا معلم بودند اما اکنون در جای دیگری کار می‌کنند نیز تبدیل وضعیت می‌شوند، اما اگر قبلا معلم نبودند و درواقع کادر اداری بودند، شامل این امر نمی‌شوند. سامانه هم‌اکنون برای درج اطلاعات افرادی که ابلاغ معلمی دارند باز شده است و کارشان انجام می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش در عین حال ادامه داد: این دولت، دولت «جبران‌ها» شده است و ما مدام در حال جبران هستیم؛ به یاری خدا امسال سالی خواهد بود که این مسائل تا حد قابل توجهی حل می‌شود.

 

تیترکوتاه مدیا

در اولین روز نمایشگاه های معدن و ریخته گری شهر آفتاب چه گذشت؟

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

اخبار
پیشنهاد سردبیر