گفت‌وگوی «تیترکوتاه» با رئیس سازمان بورس؛

بدقولی کار همیشگی خودروسازان بود/ جریمه سنگین لازم دارند

به گفته عشقی، در اسناد بورس کالا جریمه تأخیر هر نوع کالایی ۰.۲۵ درصد در روز است، این جریمه را اگر سالانه محاسبه کنیم ۵۰-۶۰ درصد یا بیشتر می‌شود.

بدقولی کار همیشگی خودروسازان بود/ جریمه سنگین لازم دارند

عرضه خودرو در بورس کالا پس از کشمکش‌های بسیار در نهایت در دولت سیزدهم با تلاش وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان بورس به نتیجه‌ای مثبت رسید و پس از چند سال صحبت و وعده بالاخره در ۲۸ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ اجرایی شد.

 بعد از گذشت بیش از یک سال از اجرای طرح فروش خودرو در بورس شنیده می‌شود برخی خودروسازان در تحویل خودرو قصور دارند و خودروها را با تأخیر به مشتریان بورسی تحویل می‌دهند.

 در همین راستا مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به سؤال خبرنگار تیتر کوتاه مبنی بر تأخیر در تحویل خودروهای عرضه شده در بورس کالا چنین گفت: متأسفانه تأخیر در تحویل خودرو به‌صورت سنتی در خودروسازان همواره وجود داشته است. جریمه‌ای که برای این تأخیر در نظر گرفته می‌شد جریمه ای حداقلی بود که برای خودروساز هم صرفه اقتصادی داشت که خودرو را به خریداران با تأخیر تحویل دهد. خوشبختانه در بورس کالا جریمه به حدی بالاست تا انگیزه‌ای در خودروساز ایجاد می‌کند که خودرو را دراسرع‌وقت تکمیل و تحویل خریدار دهد.

عشقی

 وی در ادامه افزود: برای همه واضح است که در اسناد بورس کالا جریمه تأخیر هر نوع کالایی ۰.۲۵ درصد در روز است، این جریمه را اگر سالانه محاسبه کنیم ۵۰-۶۰ درصد یا بیشتر می‌شود پس انگیزه در خودروساز وجود دارد تا پیگیری‌ها را برای تحویل به‌موقع خودرو انجام دهد.

 عشقی در بخش پایانی سخنان خود چنین گفت: بااین‌حال باتوجه‌به مشکلاتی که ممکن است برای خودروسازان ایجاد شود تمام پروندهای تأخیر در تحویل خودرو الان در بورس کالا بررسی می‌شود همچنین طبق آخرین آماری که به دست من رسید شرکت ایران‌خودرو نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان جریمه تأخیر در تحویل خودرو پرداخت کرده است. از این به بعد هم هر شخصی برای دیرکرد در تحویل خودرو مراجعه کند با احتساب همین ۰.۲۵ درصد جریمه به آن شخص پرداخت خواهد شد. البته که باتوجه‌به عدد جریمه موجود خودروساز در تلاش است که دراسرع‌وقت خودروهای خریداری شده را تحویل مشتریان بدهد.

 

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • ناشناس

    دولت با تبانی خودروسازان در سامانه یکپارچه سر مردم کلاه میگذارند من هم با اینکه پول را کامل واریز کرده بودم ولی بعلت نزول قیمت در بازار آزاد انصراف از خرید دادم خیلی متضرر می شدم چون هر لحظه و هر روز قیمت‌ها را با سیاست بازی حیله گری پایین می‌آورند اگر قیمت در بازار کمتر از بازار باشد کسی از خودروسازان ماشین نمی‌خرد حیله حقه دروغ دزدی فریب این رژیم تا کی ادامه دارد!؟

  • ناشناس

    اگر واردات خودروهای خارجی آزاد شود کسی به روی این ماشینهای بی کیفیت گران ایرانی چینی نگاه هم نمیکند و پول نمی پردازد همه شان ورشکسته میشن انشاله کلاهبرداران حرفه ای سیاستباز فریبکارفرصت طلب

سایر رسانه ها
    اخبار
    سایر رسانه ها
    پیشنهاد سردبیر