یارانه برای این افراد دیگر واریز نمی‌شود

یارانه تیر ماه ۱۴۰۲ در حالی به حساب سرپرستان خانوار واریز شد که یارانه برخی از یارانه‌ بگیران واریز نشده است.

یارانه برای این افراد دیگر واریز نمی‌شود

این چندمین ماه متوالی است که با واریز یارانه نقدی بسیاری از یارانه‌ بگیران یا مبلغ کمتری دریافت کرده‌اند و یا اینکه از لیست یارانه‌بگیران حذف شده‌اند.

این اولین ماهی نیست که برخی از یارانه‌بگیران از عدم واریز یارانه خود خبر می‌دهند. پیش از این هم در ماه‌های گذشته برخی از خانوارها از لیست جدید یارانه‌بگیران خط خورده بودند. نه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نه سازمان هدفمندی یارانه‌ها دلیل اصلی این مساله را تاکنون عنوان نکرده‌اند اما برخی از مقامات این دو سازمان قبلا اعلام کرده بودند که لیست یارانه بگیران شناور است و ممکن است دهک درآمدی خانوار تغییر کند.

این تغییر دهک هم دو نتیجه در پی دارد. ممکن است خانوارهایی که در دهک اول تا نهم قرار داشتند وارد دهک دهم شوند و از لیست یارانه خارج شوند. یا ممکن است دهک درآمدی آنها از سه دهک اول خارج شده و وارد دهک چهارم تا نهم شوند و مبلغ یارانه آنها آب برود.

پیش از این هم سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها توضیح داده بود که دهک بندی یک مساله شناور است و ممکن است هر ماه تغییر کند. به همین دلیل ممکن است یکی از علت‌های واریز نشدن یارانه تیر ماه و یا تغییر رقم آن، تغییر دهک درآمدی مردم باشد.

افراد برای اطلاع از دهک بندی درآمدی خود می توانند با شماره گویای ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ تماس بگیرند و با وارد کردن کد ملی و مشخصات خود از دهک درآمدی که در آن قرار دارند مطلع شوند.

همچنین اگر افرادی خواستار بازبینی دهک بندی درآمدی خود هستند می توانند به آدرس hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند.

یکی از دلایل کم واریز شدن یارانه تیر ماه هم می‌تواند تغییر دهک‌بندی درآمدی خانوارها باشد. اینکه افراد از دهک اول تا سوم وارد دهک‌های درآمدی بالاتر شده باشند.

دلیل دیگر کم واریز شدن یارانه ماهانه، قسط وام کروناست که به نظر می‌رسد هنوز تمام نشده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد اقساط وام کرونا دی ماه ۱۴۰۲ به پایان می‌رسد.

 

تیترکوتاه مدیا

پوستر موشن نمایشگاه بین المللی قطعات خودرو ۱۴۰۴

دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • سعید

    یارانه ندن ولی قیمت هاراتثبیت کنن نامردم بتونن برنامه درآمد شونوبرنامه ریزی کنن

  • غلامعلی حسینی

    سلام امثال من نوعی که حتی یه موتور گازی نداریم وازپول یارانه بنزین هم بهره ای نمیبرم به کی باید حرف مان را بزنیم اون کسی که یه خانواده چهار نفره است ماشین داخل شهرش جداست ماشین مسافرتش جداست ازسهم بنزین من و امثال من استفاده میکند

  • ناشناس

    ایران از همه لحاظ سرمایه دارد ولی مردم ایران باید حسرت زندگی عربها بخورند

  • ایرانی

    من یک کارگرهستم.نه حقوق بگیرم. نه بیمه دارم.نه خونه دارم، نه ماشین. برای چی؟ کالا برگ بهم تعلق نمی گیره. سهام عدالت بهم تعلق نمی گیره. یک خانواده پنج نفره ب خدا بریدم .با این گرونی وبی عدالتی.

  • اسد

    سلام بله اقای ریس جمهور میگویند همچی با مردم امکان پذیر است ولی موقع تقسیم پولها از درامد نفت وکشور مردم هیچ سهمی ندارن جوز غم وغصه وترس از اینده که دارد تمام مردم را میکشد

  • حمید

    سلام.آقای ریئس جمهور بنده حتی یک دوچرخه هم ندارم در صورتیکه همسایه ام از شش ماشین سواری استفاده می‌کند واز تمام امکانات برخوردار هست .آخه مرد ما دردمون به کی دیگه بگیم همش شعار وعده دادن خجالت بکشید دیگه بسه بدبختمون کردین به نون شب حیرونیم . لااقل دستور بده ما را اعدام کنند از این زندگی ننگین بهتر هست

اخبار
پیشنهاد سردبیر