کد خبر: ۹۰۰۵۷
۱۱ شهريور ۱۴۰۲ ۱۲:۲۶

اتفاقی مهم در روز ملی یوزپلنگ ایرانی + فیلم

معاون پایش اداره کل محیط‌زیست خراسان شمالی از ثبت حضور یوزپلنگ‌ها در جاجرم مقارن با روز ملی یوزپلنگ ایرانی خبر داد.
تعداد بازدید : 0

حسین هراتی گفت: روز جمعه دهم شهریور ماه پس از ثبت تصویر دو فرد یوزپلنگ در کریدور میاندشت-توران بلافاصله اکیپی از محیط بانان و همیاران به محل اعزام و آنها نیز موفق به مشاهده این گونه ارزشمند شدند.

وی افزود: این هشتمین مشاهده یوزپلنگ و چهارمین مورد ثبت تصویر آن در شهرستان جاجرم توسط همیاران و محیط بانان طی امسال است که نشان دهنده حضور یوزپلنگ در میاندشت و لزوم توجه بیش از پیش به کرویدور میاندشت- توران است.

هراتی ادامه داد: میاندشت و توران آخرین زیستگاه‌های پویا و زادآور یوزپلنگ ایرانی هستند و حفاظت از کریدور بین این دو منطقه نقش موثری در ادامه حیات این گونه دارد.

منطقه میاندشت شامل پناهگاه حیات وحش و پارک ملی ضامن آهو با وسعت ۸۵۰۰۰ هکتار در شهرستان جاجرم و جنوب استان خراسان شمالی واقع شده و زیستگاه حیات وحش شاخصی مانند یوزپلنگ، آهو، کارکال، هوبره و گربه شنی است.

سگ گله یکی از مخاطرات زیست گاهی یوزپلنگ آسیایی است که در راستا ۱۰ هزار واحد دامی در منطقه میاندشت جاجرم خریداری و از منطقه خارج شده و هنوز ۱۰ هزار واحد دامی باقی مانده که باید خریداری شود.

 از این تعداد واحد دامی، پنج هزار واحد در مناطق حساس کانون گرد و غباری در این منطقه وجود دارد.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر
قیمت ارزهای دیجتال
قیمت سکه
قیمت ارز