رقیب سرسخت اسنپ و تپسی وارد میدان شد

مهدی چمران در ارتباط با نرخ کرایه تاکسی اینترنتی شهرزاد اعلام کرد تفاوتی با دیگر سامانه‌ها ندارد.

رقیب سرسخت اسنپ و تپسی وارد میدان شد

چمران در مورد فعالیت تاکسی برخط در سامانه شهرزاد نیز یادآور شد: نرخ این تاکسی‌ها با دیگر سامانه‌ها یکسان است. ما چند بار این سامانه را تست کردیم و فعال بود.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: به هر شکل امیدواریم درست کار کند. ما هم تاکسی برخط و هم تاکسی تلفنی را تست کردیم و امیدواریم پس از این نیز مشکلی ایجاد نشود. شهرداری باید سر وعده خود باشد و این خدمات را به همه ارائه دهد. بنده با تاکسی برخط به دلیل امنیت آن موافقم. به نظر بنده دیگر تاکسی‌های اینترنتی غیرقانونی هستند البته نمی‌خواهم نامی از آنها ببرم.

وی ادامه داد: اینکه هرکسی با هر سابقه‌ای با هر خودرویی و از هر شهری به تهران بیاید و به عنوان مسافربر فعالیت کند، درست نیست. باید شرایط مدیریت شود که شاهد اتفاقات تلخی که در گذشته رخ داد، نباشیم.

رئیس شورای شهر تهران در خصوص تعطیلات تابستانی جلسات علنی شورا اعلام کرد: جلسه شورای شهر هفته آینده تعطیل خواهد بود.

وی در مورد تراموا نیز گفت: امیدواریم چشم مردم به واگن و اتوبوس روشن شود؛ تراموا وسیله خاصی نیست جز یک اتوبوس سه کابین. هنوز نتیجه تست تراموا را برای ما ارسال نکرده‌اند.

تیترکوتاه مدیا

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ کدام سرمایه، کدام تولید؟

منبع: انتخاب
دیگران می‌خوانند
اینستاگرام تیتر کوتاه

نظر شما

  • علیرضا

    اقای چمران شما خودت تنها یک هفته برو تو اسنپ کار کن اگر تونستید ساعتی یکصد تومن کار کنی جایزه داری

  • سید عباس شورانگیز

    با درود واحترام اینکه جدیدا اسنپ و تپسی و رانندگان مرتبا توسط افراد نا آگاه مورد اتهام قرار می گیرند واقعا کم لطفی است تا راننده وارد می‌شود سو پیشینه از آگاهی استعلام می‌شود آیا واقعا در پلیس شهرداری و ادارات دولتی همه گل وسنبل هستند واین صحبت‌ها شایسته یک انسان فهیم نیست ولی باید سعی شود کیفیت وامنیت بالا رود هم برای مسافران عزیز و هم رانندگان عزیز

اخبار