افزودن تیترکوتاه به منابع شما در گوگل
کد خبر: ۵۰۸۲۲۷
۲۱ مهر ۱۴۰۵ ۱۵:۲۳

ایران‌پلکس ۱۴۰۵؛ تأمین مالی در صدر برنامه‌های نمایشگاه دام و طیور

نشست خبری بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته (ایران‌پلکس تهران ۱۴۰۵) با تشریح برنامه‌های این رویداد، ظرفیت حضور شرکت‌های داخلی و خارجی و طرح‌های توسعه همکاری‌های تجاری برگزار شد.
دام و طیور

به گزارش خبرنگار تیتر کوتاه، نشست خبری بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته ایران‌پلکس تهران ۱۴۰۵ با حضور ابوالقاسم سالار رضایی، رئیس انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه‌های ایران و برگزارکننده نمایشگاه، و مجید موافق قدیری، رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران و جمعی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای برگزار شد. در این نشست، برگزارکنندگان ضمن تشریح برنامه‌های نمایشگاه، به چالش‌های تأمین مالی، هزینه‌های حضور شرکت‌های خارجی و ضرورت تقویت ارتباط صنعت با بازار‌های منطقه‌ای پرداختند.

حضور ۲۶۰ شرکت داخلی و ۱۶ شرکت خارجی

ابوالقاسم سالار رضایی با اشاره به مشخصات اجرایی این دوره گفت: ۲۶۰ شرکت داخلی و ۱۶ شرکت خارجی از کشورهای چین، آلمان، اسپانیا، هلند، روسیه، برزیل، مالزی، هند، ترکیه، آرژانتین، امارات، عمان، ایتالیا و دانمارک در نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: نمایشگاه در فضایی بالغ بر ۴۰ هزار مترمربع و در سه بخش دارو، تجهیزات و خوراک برگزار می‌شود. همچنین حدود ۵۰ شرکت دانش‌بنیان با حمایت صندوق ریاست‌جمهوری در پاویونی اختصاصی حضور خواهند داشت که این اقدام برای نخستین بار در این رویداد انجام می‌شود.

رضایی از برگزاری بیش از ۵۰ برنامه جانبی شامل همایش، کارگاه آموزشی و پنل تخصصی خبر داد و گفت: هماهنگی‌هایی برای حضور هیئت‌های تجاری از روسیه، افغانستان، عراق و اقلیم کردستان انجام شده است.

تأمین مالی؛ محور اصلی ایران‌پلکس امسال

در ادامه نشست، مجید موافق قدیری با معرفی شعار امسال نمایشگاه، «هم‌افزایی برای ارتقای امنیت غذایی و تاب‌آوری ملی»، تأمین مالی و سرمایه‌گذاری را مهم‌ترین محور برنامه‌های این دوره دانست.

وی توضیح داد که برنامه‌های نمایشگاه در چهار روز با موضوعات سلامت تغذیه و امنیت زیستی، فناوری و نوآوری، تجارت و تعاملات بین‌المللی و سرمایه‌گذاری، و کیفیت تولید و بهره‌وری دنبال می‌شود.

قدیری با اشاره به فشارهای مالی بر تولیدکنندگان پس از حذف ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی گفت: تأمین سرمایه در گردش یکی از مهم‌ترین چالش‌های صنعت دام و طیور است و مشکلات نقدینگی می‌تواند حلقه‌های مختلف زنجیره تولید، از واردکنندگان نهاده تا کارخانه‌های خوراک دام و واحدهای پرورشی را تحت تأثیر قرار دهد.

وی از پیگیری تفاهم‌نامه‌هایی با تعدادی از بانک‌ها برای توسعه ابزارهای اعتباری و تسهیل تأمین مالی فعالان این صنعت خبر داد و بر ضرورت شفافیت درباره میزان تسهیلات پرداخت‌شده به بخش تولید تأکید کرد.

پیش‌بینی بازدید ۶۰ هزار نفر و برگزاری پنل‌های تخصصی

رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران پیش‌بینی کرد دست‌کم ۶۰ هزار بازدیدکننده تخصصی از نمایشگاه امسال دیدن کنند. به گفته وی برنامه‌هایی نیز برای بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان رشته‌های مرتبط تدارک دیده شده است.

قدیری با اشاره به پنل‌های تخصصی نمایشگاه گفت: موضوعاتی از جمله دامپزشکی، طیور، خوراک دام و ماشین‌آلات در نشست‌های تخصصی بررسی می‌شوند و مدیریت هر پنل به تشکل مرتبط سپرده شده است تا نمایندگان بخش خصوصی، مدیران دولتی و استادان دانشگاه درباره مسائل صنعت گفت‌وگو کنند.

وی همچنین از ادامه رویداد نوآوری «اینو‌فارم» خبر داد؛ رویدادی که با هدف اتصال صاحبان ایده، استارتاپ‌ها، پژوهشگران و سرمایه‌گذاران برگزار می‌شود. به گفته قدیری، در دوره گذشته بیش از ۳۰۰ طرح و ایده ارائه شد و ۱۰ طرح به‌عنوان گزینه‌های منتخب معرفی شدند.

توسعه تجارت خارجی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

قدیری با اشاره به برنامه‌ریزی برای دعوت از سفرا، رؤسای سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ایران و رایزنان اقتصادی گفت: این بازدید با هدف معرفی ظرفیت‌های صنعت دام و طیور و فرصت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده است.

وی توسعه صادرات، انتقال فناوری و گسترش همکاری با کشورهای منطقه را از زمینه‌های مورد توجه نمایشگاه دانست و بر ظرفیت جغرافیایی ایران برای تسهیل تجارت منطقه‌ای تأکید کرد.

بهره‌وری تولید و کاهش وابستگی به واردات

در پاسخ به پرسش‌هایی درباره چالش‌های صنعت، قدیری افزایش بهره‌وری، استفاده از خوراک تولیدشده در کارخانه‌های استاندارد و توسعه کشت فراسرزمینی را از راهکارهای قابل پیگیری برای مدیریت مصرف نهاده‌ها دانست.

وی همچنین بر ضرورت تقویت ارتباط تشکل‌های تخصصی با رسانه‌ها تأکید کرد و گفت اطلاع‌رسانی درباره مشکلات تولید و نتایج پیگیری‌های انجام‌شده باید جدی‌تر دنبال شود.

ایران‌پلکس ۱۴۰۵ از ۲۶ تا ۲۹ مهرماه ۱۴۰۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود و در کنار معرفی محصولات و فناوری‌های صنعت دام و طیور، موضوعاتی مانند تأمین مالی، امنیت غذایی، بهره‌ وری و توسعه همکاری‌های تجاری را دنبال خواهد کرد.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر