افزودن تیترکوتاه به منابع شما در گوگل
کد خبر: ۵۰۸۰۲۷

تصاویر | هفتمین جلسه شورای سیاست گذاری افکس ۲۰۲۶

هفتمین جلسه شورای سیاست گذاری هجدهمین نمایشگاه بین المللی نظام مالی، سرمایه گذاری و زیرساخت های دیجیتال (افکس ۲۰۲۶) با تأکید بر افزایش حضور بانک ها، تغییر رویکرد محتوایی نمایشگاه و تقویت برنامه های تخصصی و رسانه ای برگزار شد.
نشست افکس
۱۳ مهر ۱۴۰۵ ۱۴:۴۵

در این نشست، جمشیدی، دبیرکل کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی، حضور بانک های خصوصی را برای برگزاری پربارتر افکس ضروری دانست.

رضا لیاقت ورز، رئیس شورای سیاست گذاری افکس نیز بر بازتعریف کارکرد نمایشگاه و پاسخگویی به نیازهای مخاطبان و مشارکت کنندگان تأکید کرد.

همچنین مریم آقایی، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، حرکت از نقد و عیب جویی به سمت هم افزایی و ایجاد ارزش افزوده را ضروری دانست و از حضور محتوایی بانک مرکزی در افکس خبر داد.

امیر لعلی، مدیر روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار نیز با اشاره به درهم تنیدگی روزافزون بازارهای مالی، بر ضرورت نگاه جدید به ارتباط میان بانک، بورس و بیمه تأکید کرد.

در ادامه، حمید محمدعلی تبریزی، سرپرست اداره کل روابط عمومی بیمه مرکزی، ارائه تجربه شبکه مالی از شرایط جنگی را یکی از ظرفیت های نمایشگاه دانست و سعید شهبازی، دبیر کمیسیون هماهنگی روابط عمومی بانک های دولتی، از آمادگی بانک های دولتی و نیمه دولتی برای معرفی محصولات جدید و شیوه های نوین تامین مالی خبر داد.

در ادامه گزارش تصویری این رویداد را مشاهده خواهید کرد: 

جزییات برگزاری نمایشگاه 

هجدهمین نمایشگاه بین المللی نظام مالی، سرمایه گذاری و زیرساخت های دیجیتال (افکس ۲۰۲۶) از ۲۶ تا ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۵ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.