کد خبر: ۵۰۵۶۶۵
۲۹ تير ۱۴۰۵ ۲۰:۰۰

فروش ارز اربعین تا کی ادامه دارد؟

رئیس شورای هماهنگی بانک‌های گلستان از فروش ارز اربعین در شعب منتخب بانک‌های استان تا 12 مردادماه خبرداد.
دلار

علی اصغر هدایتی اظهارکرد: فروش ارز اربعین همه ساله از طریق سیستم بانکی انجام می شود و امسال تعداد بانک ها برای عرضه ارز اربعین نسبت به سال قبل دو برابر شده است.

رئیس شورای هماهنگی بانک های استان گفت: فروش ارز اربعین در حال حاضر از طریق بانک های ملی، سپه، ملت، بانک شهر، گردشگری، مهرایران، پست بانک و کشاورزی همزمان با سراسر کشور در استان گلستان نیز در حال انجام است.

وی افزود: عرضه ارز اربعین در بانک های منتخب از ۲۰ تیرماه آغاز شده و تا ساعت ۱۵ روز دوشنبه ۱۲ مردادماه یعنی یکروز مانده به اربعین حسینی ادامه دارد.

هدایتی توضیح داد: براساس دستورالعمل ها به ازای هر زائر بالای ۵ سال مبلغ ۲۰۰ هزار دینار به زائران اربعین پرداخت می شود.

وی گفت: زائران اربعین برای برخورداری از ارز اربعین باید در سامانه سماح ثبت نام کنند و از طریق سامانه های غیرحضوری بانک های منتخب برای خرید ارز اقدام کنند.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر