کد خبر: ۵۰۵۳۰۳
۱۸ تير ۱۴۰۵ ۲۲:۴۵

ارائه خدمات درمانی به زائران مراسم‌ تشییع " آقای شهید ایران "در قم

مدیر بیمه دی قم‌ گفت: تیم درمانی بیمه دی در موکب های بنیاد شهید با تجهیز پزشک و ۸ دستگاه آمبولانس به زائران مراسم تشییع رهبر شهید خدمات ارائه کرد.
ارائه خدمات درمانی به زائران مراسم‌ تشییع

بیمه دیبیمه دی

به گزارش روابط عمومی بیمه دی از قم ، سید محمود حمیدی ، مدیر بیمه‌ دی استان قم اظهار داشت: تیم درمانی بیمه دی استان قم همزمان با برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید، با استقرار در موکب های بنیاد شهید و اعزام تیم پزشکی و ۸ دستگاه آمبولانس مجهز در مسیر تشییع امام شهید ،خدمات درمانی و امدادی مورد نیاز زائران و عزاداران را ارائه کرد.

 مدیر بیمه دی استان قم، با اشاره به مشارکت این مجموعه در خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید، افزود: بیمه دی در راستای رسالت خود در خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، با استقرار تیم درمانی و موکب در مسیر تشییع تلاش کرد علاوه بر پذیرایی ، خدمات درمانی و امدادی لازم را به زائران و شرکت‌کنندگان در این مراسم باشکوه ارائه کند.

وی در پایان گفت: در موکب سلام شهید نیز، پزشک، پرستار، آمبولانس و تجهیزات درمانی اورژانسی به‌صورت کامل مستقر بود تا در صورت نیاز، خدمات درمانی فوری به زائران، به‌ویژه خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران ارائه شود.

اخبار
  • آخرین اخبار
  • پربازدید
  • پربحث
+ بیشتر