هر اونس طلا در بازار جهانی با اندکی افزایش به ۳,۷۴۳ دلار رسید، اما در بازار داخلی قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار کاهش یافت و به محدوده ۹.۹ میلیون تومان بازگشت. این کاهش، متاثر از نوسانات ارز و روند معاملات جهانی طلا است.
سکه امامی امروز بدون تغییر نسبت به روز قبل، به ۱۰۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان رسید. نیم سکه نیز ۵۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان، ربع سکه ۳۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان و هر سکه گرمی ۱۶,۷۰۰,۰۰۰ تومان معامله شد. این ثبات قیمتها در بازار سکه، نشاندهنده کمبود نوسان کوتاهمدت در معاملات فلزات گرانبها است.
دلار مبادلهای امروز به ۷۱,۹۸۳ تومان رسید و یورو با کاهش ۰.۴۷ درصدی به ۸۴,۵۲۰ تومان معامله شد. همچنین پوند با کاهش ۰.۶۵ درصدی به ۱۴۴,۶۰۰ تومان رسید و لیر ترکیه ۲,۵۹۰ تومان بود. نرخ دلار کانادا و دلار استرالیا نیز به ترتیب ۷۷,۲۱۰ و ۷۰,۸۲۰ تومان ثبت شد. کاهش نسبی ارزهای خارجی در بازار داخلی، از مهمترین عوامل فشار بر قیمت طلا و ثبات سکه محسوب میشود.
در مجموع، بازار امروز با کاهش ارزش طلا و ثبات سکه همراه بود. سرمایهگذاران در انتظار نوسانات ارزی و تغییرات احتمالی در بازار جهانی هستند تا تصمیمات خود برای خرید و فروش طلا و سکه را اتخاذ کنند.