جعفر یازرلو، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، از برنامه دولت برای نوسازی ناوگان هوایی کشور و همچنین واردات هواپیمای مسافری خبر داد.
وی با اشاره به افزایش تقاضای مسافری، گفت: "دولت با جدیت به دنبال اجرای برنامه واردات هواپیما است و تمامی شرکتهای هواپیمایی موظف به اجرای این برنامه هستند."
او با بیان اینکه کنترل و نظارت بر قیمتها، خودکفایی در تعمیر قطعه و تامین قطعات با استفاده از توان شرکت های دانش بنیان و بومی از جمله مهمترین برنامه ها برای نوسازی ناوگان هوایی است گفت: اورهال و تعمیر ناوگان هوایی داخل کشور و همچنین کشورهای همسایه از مهم ترین رویکردهای صنعت هوایی است.
یازرلو بیان کرد: طی دو سال گذشته ۶۶ فروند هواپیما در تایپهای مختلف وارد کشور شد که هفت فروند هواپیمای سبک با کاربریهای آموزشی بوده است.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری بیان کرد: با بررسی برخی هواپیماهای زمینگیر از نظر ایمنی و صرفه اقتصادی، تاکنون ۱۴ فروند هواپیما به ناوگان بازگشتهاند و با در نظر گرفتن مجموع ناوگان وارداتی و اورهال شده، ۹۲ فروند هواپیما و هلیکوپتر از آغاز دولت سیزدهم تا پایان سال گذشته به ناوگان هوایی کشور ملحق شده است.