نمایشگاه خودرو و موتور سیکلت از پایتخت رفت
نهمین نمایشگاه تخصصی خودرو، موتورسیکلت و صنایع وابسته از ۲۰ تا ۲۳ آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان مازندران- قائم شهر برگزار می شود.
حمید لیلاز مهرآبادی، مدیرعامل شرکت بازرگانی بین المللی ایدرو درباره نمایشگاه خودرو و موتورسیکلت گفت: ایدرو همواره کوشیده است برگزاری نمایشگاه های تخصصی را از تمرکز در پایتخت خارج کرده و در استان های مختلف برگزار کند تا فرصت های تازه ای برای معرفی ظرفیت های بومی، ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و ارتقای کیفیت محصولات فراهم شود.
وی ادامه داد: نمایشگاه قائم شهر می تواند بستری مناسب برای توسعه صنعت خودرو و موتورسیکلت در کشور فراهم کند.
این رویداد چهار روزه با حضور شرکت های بزرگ صنعت خودرو و موتورسیکلت، از جمله گروه خودروسازی سایپا، برگزار می شود و انتظار می رود علاوه بر نمایش آخرین دستاوردها و فناوری ها، زمینه همکاری های تجاری جدید، انتقال دانش فنی و جذب سرمایه گذاری های محلی و ملی نیز فراهم شود.
نمایشگاه های استانی مؤثرترین ابزارها در توسعه اقتصادی و صنعتی مناطق مختلف کشور هستند؛ چراکه علاوه بر معرفی تولیدات محلی و صنایع کوچک و متوسط، زمینه تعامل و شبکه سازی میان فعالان صنعتی، سرمایه گذاران و مصرف کنندگان را فراهم می کنند.
از اینرو برگزاری این نمایشگاه در قائم شهر بخشی از راهبرد ایدرو برای گسترش فعالیت های تخصصی خارج از پایتخت است.

نظر شما